AK Parti'nin genel başkan adayı Binali Yıldırım'dan ilk mesaj

AK Parti'nin genel başkan adayı Binali Yıldırım'dan ilk mesaj

Ömer Çelik, AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın genel başkanlığa aday gösterileceğini açıkladı. Kararın ardından AK Parti'nin genel başkan adayı Binali Yıldırım, konuşmasının başında Davutoğlu'na teşekkürlerini ilettirken, terör sorunu ile ilgili, "Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın genel başkanlığa aday gösterileceğini açıkladı. Açıklamanın ardından Binali Yıldırım kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı.

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi şükranla anıyorum. 22 Mayıs pazar günü 2. olağan üstü kongremizi gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımızı büyük bir oranda tamamladık. AK Parti demokrasi şölenine hazır. Kurucularından biri olmaktan her zaman büyük bir onur duyduğum AK Parti'nin genel başkan adaylığına gösterilmek benim için çok büyük bir onur ve aynı zamanda zor bir görev.

DAVUTOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Ahmet Davutoğlu'na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dan devraldığı bayrağı bugünlere başarılı bir şekilde getirmiştir. Partimizin ana kademelerinde 800'e yakın mensubumuz arasında istişareler başarıyla tamamlanmış ve neticede bu toplantılarla genel başkan adayının kim olacağına karar verilmiştir. Yapılacak kongrede genel başkan adayı olarak şahsımın gösterilmiş olması dolayısıyla bütün dostlarıma gönülden şükranlarımı sunuyorum.

TERÖR BELASINI TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ

AK Parti milletin geleceğini inşa etme partisidir. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız kimsenin şüphesi olmasın. Milletimize şunu buradan Diyarbakır'da hunharca katledilen vatandaşlarımızın yanına, onların acılarını paylaşmadan önce bir şeyi söylemek istiyorum. Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Günümüz aydınlık, geleceğimiz mübarek olsun. Allah'a emanet olun, sağ olun var olun.

BİNALİ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN