ALES sınav yerleri belli oldu mu? ALES/3 başvurusu nasıl yapılır? Sınav tarihi

ALES sınav yerleri belli oldu mu? ALES/3 başvurusu nasıl yapılır? Sınav tarihi

ALES/3 için geri sayım sürüyor. ALES kaç saat sürecek? ALES açılımı nedir? ALES/3 sınav yerleri belli oldu mu? ALES sınavı ne zaman yapılacak? gibi soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Açılımı Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı olan ALES 17 Kasım 2019'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

ALES/3 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ÖSYM tarafından uygulanacak olan ALES açılımı Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'dır. Peki ALES sınavı ne zaman yapılacak? ALES/3 sınav yerleri belli oldu mu? İşte detaylar...

ALES SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

ALES/3 sınav giriş yerleri henüz belli olmadı. Sınav yerlerinin önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. ALES sınav giriş belgesi için ÖSYM AİS'e giriş yapmak gerekiyor.

ÖSYM AİS İÇİN TIKLAYIN

ALES NE ZAMAN?

ALES/3 için sınav tarihini bekleyen adaylar için açıklama geldi. ALES/3 17 Kasım 2019'da yapılacak.

ALES KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Sınav 10.15'te başlayacak ve 150 dakika sürecek. Yani ALES/3 sınavı 2 buçuk saat sürecek.

ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçlarının 12 Aralık 2019 tarihinde açıklanması bekleniyor. ÖSYM tarafından duyurulacak olan sonuçlar elektronik ortamda görüntülenecek.

ALES 3 KILAVUZU VE BAŞVURU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN