Araç sahipleri bu habere çıldıracak! Benzin ve motorine büyük indirim geliyor: İşte il il güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrolde yaşanan düşüş ile birlikte sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında indirim haberi var mı? Akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim geliyor mu?' sorusunu araştırmaya başladı. Beklenen müjdeli haber geldi. Araç sahipleri bu habere bayram edecek. Benzin ve motorine büyük indirim geliyor! Fiyatlar yarı yarıya düşecek. İşte 19 Mart 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatları vatandaşların gündeminde. Brent petrolün uzun süre sonra 70 dolara kadar inmesi piyasalarda rahatlamaya neden olurken gözler akaryakıt fiyatlarına çevrilmiş durumda. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorusunu araştırıyor. Beklenen güzel haber geldi. Benzin ve motorine büyük indirim geldi. Fiyatlar yarı yarıya düştü! Bu fırsatı kaçırmayın. Peki 19 Mart 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? Benzin ve motorine ne kadar indirim geldi? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan fiyat dalgalanması devam ederken araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını yakından takip etmekte. Benzin ve motorin alacak sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Benzin ve motorine indirim mi geliyor?' sorusunu araştırıyor. Beklenen haber geldi. Benzin ve motorine büyük indirim geliyor!

BENZİN VE MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELDİ!

Petrol ofisi yeni bir akaryakıt kampanyası başlattığını duyurdu. Kurum tarafından yapılan resmi açıklamada, Mobil Öde-Geç’i kullanarak toplam 500 TL üzeri ilk yakıt alımına 20 TL değerinde Positive Puan hediye edileceği ifade edildi. Bu puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan indirim yaptırılacak.

Bu kampanyadan yararlanabilmek için mobil uygulama üzerinden kaydettiğiniz plaka ile internet alışverişlerine açık olan kredi kartınızı eşleştirmeniz ve yakıt alım işleminizi Mobil Öde-Geç Sistemini kullanarak gerçekleştirmeniz gerektiği belirtildi. İndirimler sadece petrol ofisinde geçerli olacak.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Petrol Ofisi tarafından müşterilerine özel olarak yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya kapsamında bir kullanıcı en fazla 20 TL değerinde ek Positive Puan kazanabilir. Kampanya kapsamında aynı gün içerisinde aynı istasyondan yapılacak ilk işlem kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir.

Kampanyada kazanılan puanlar anında yüklenir ve 15.04.2023 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yalnızca yakıt alımlarında geçerlidir. Kampanya Petrol Ofisi’nin diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

19 MART 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20,45 TL
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 19,47 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,63 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20,50 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 19,52 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 12,09 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 20,88 TL
  • Motorin fiyatı: 19,94 TL
  • LPG fiyatı: 12,10 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 20,88 TL
  • Motorin fiyatı: 19,94 TL
  • LPG fiyatı: 12,10 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri