Deprem kahininden yeni öngörü! O tarihler arasında dikkat edilsin: 8,3 şiddetinde deprem olabilir!

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile birlikte ülkemizde yaşanan sarsıntılar devam ediyor. Artçı depremlerin devam etmesiyle birlikte endişe halinde olan halk uzman isimlerden gelen açıklamaları yakın takibe aldı. Türkiye'de yaşanan depremi öncesinde isabetli tahminde bulunan Deprem Kâhini Frank Hoogerbeets 8,3 şiddetinde deprem olacağını belirterek tarih verdi. İşte tüm detaylar...

8,3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM BEKLENTİSİ!

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi ile birlikte deprem fırtınası halen devam ediyor. Bazı bölgelerin halen tehlikeyi barındırdığını belirten uzman isimler açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile birlikte gündemde yer alan Deprem Kâhini Frank Hoogerbeets'ten yeni bir açıklama geldi.

Sosyal medyada oldukça yakından takip edilen Hollandalı Frank Hoogerbeets kısa bir süre önce yaptığı tahminle gündemde yerini aldı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketini 3 gün öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bildiğini kanıtlayan Frank dikkat çekti. Dünya gündeminde yer alan öngörü ile deprem kâhini olarak isimlendiren Frank Hoogerbeets yeni bir deprem beklentisini açıkladı.

DÜNYA'NIN GÖZÜ DEPREM KAHİNİNE ÇEVİRİLDİ

Deprem kahini tarafından paylaşılan öngörünün Uzay Geometrisi yöntemiyle Merkür, Venüs, Jüpiter ve Ay'ın tek bir çizgi haline geldiğini açıklayan Hoogerbeets son günlerde yaşanmayan depremin ilerleyen günlerde gerçekleşebileceğine vurgu yaptı. Kahramanmaraş depremi ile birlikte dünya gündeminin dikkatini çeken gök bilimci Frank Hoogerbeets yeniden gündemde yerini aldı.

Youtube kanalına yüklediği video ile birlikte tahminleri Rusya'dan İran'a kadar ülkeye yayıldı, haber haline getirildi. Mart ayının ilk haftası ile birlikte 8 büyüklüğünde depremin yaşanabileceğini söyleyen Frank şimdilerde ise daha ileri tarihli bir öngörüde bulundu.

DEPREM KAHİNİ YENİ TAHMİNDE BULUNDU!

Deprem kahini gök bilimci Frank Hoogerbeets tarafından yapılan tahmin ile birlikte 8,3 şiddetindeki deprem için Ağustos ile Kasım aylarını hedef gösterdi. Yapılan tahminlerin üzerine deprem kahini Frank Hoogerbeets İstanbul depremine dair paylaşımda bulundu. 20 bin vatandaşın hayatını kaybettiği ve 50 bin vatandaşın yaralandığı Gölcük ve Düzce depremleriyle ilgili Twit attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri