MHP'li vekilden 2023 mesajı: Verdiğimiz oydan bu ve öbür dünyada sorumluyuz

‘Adım adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında Sakarya’da konuşan MHP'li Saffet Sancaklı 2023 seçimlerine işaret ederek, "Bir oy o kadar önemli ki, herkesin oyu bir oy. Ama verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz" sözlerini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temalı il ziyaretleri kapsamında MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Sakarya’da STK, muhtarlar ve basın ile bir araya geldi.

MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Av. Muhammed Levent Bülbül, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Başkanı Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sakarya ve Kocaeli’den gelen partililerin yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Barosu Başkanı Avukat İlknur Ebiz Yıldız ile çok sayıda STK temsilcisinin de katıldığı program Serdivan ilçesinde bulunan bir tesiste düzenlendi.

'VERDİĞİMİZ OYDAN BU VE ÖBÜR DÜNYADA SORUMLUYUZ'

2023 yılında gerçekleşecek olan seçimlerin öneminden bahseden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, şu sözleri kaydetti:

“Bu 2023 meselesi öyle sadece parti meselesinden çıkmış, iş gerçekten Devlet beyin söylediği gibi beka meselesine geldi. Onun için bu 2023 seçiminde bir şeye karar vereceksiniz, takım tutar gibi parti tutmayacaksınız, benim size tavsiyem bu olaylara bakın ne oluyor. Bu seçim Türkiye’nin beka seçimi 100’üncü yılda. Bir oy o kadar önemli ki, herkesin oyu bir oy. Ama verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz. İşler iyi çıkarsa çok iyi ama işler sıkıntıya düşerse o verilen oyla o zaman hem bu dünya hem öbür dünyada vebal altında kalırız."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (38)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri