6 yaşındaki çocuğa istismar davası ertelendi

6 yaşındaki çocuğa istismar davası ertelendi

6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasındaki sanıklar Kadir İstekli ile Yusuf Ziya Gümüşel tekrar hakim karşısına çıktı. Davada karar çıkmazken, duruşma 5 Haziran'a ertelendi.

İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı kurucularından Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G'yi 6 yaşında 'evlendirmesi' ve H.K.G'nin yıllarca cinsel istismara maruz bırakılması skandalına yönelik davanın üçüncü duruşması bugün Kartal'daki İstanbul Anadolu Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

BirGün'den Sibel Bahçetepe'nin haberine göre; Mahkeme, bir tanığın daha dinlenmesi yönündeki isteği kabul ederek davayı 5 Haziran'a erteledi.

6-yasindaki-cocuga-istismara-iliskin-kadir-istekli-ve-yusuf-ziya-gumuselin-yargilandigi-dava-31-marta-ertelendi-g6s6Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel

Dava öncesi çok sayıda kadın örgütü açıklama yaptı. Dava öncesi Kartal Anadolu Adliyesi önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN