Hakan Türkoğlu kimdir? Annesinin ardından koronavirüsten hayatını kaybetti

Annesini covid-19 hastalığı nedeniyle kaybeden estetik uzmanı Dr. Hakan Türkoğlu, 10 gün sonra corona virüsüne yakalanarak yaşamını yitirdi. 45 yaşında bir çocuk babası olan doktor, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. İşte biyografisi...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde özel bir klinik işleten estetik uzmanı Dr. Hakan Türkoğlu, koronavirüse yenik düştü. Kovid-19 testi pozitif çıktıktan sonra özel bir hastanede tedavi altına alınan 45 yaşındaki doktor, durumunun kötüleşmesi dolayısıyla yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hakan Türkoğlu, annesi Hanife Türkoğlu'nu da 10 gün önce corona virüsü nedeniyle kaybetmişti.

HAKAN TÜRKOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1975 yılında dünyaya geldi. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1999-2000 yıllarında Şişil Etfal Hastanesi'nde beyin cerrahisi asistanlığı yaptı. 2000-2004 yıllarında Isparta ilinde çeşitli devlet ve özel hastanelerde acil doktorluğu yaptı.

2004-2008 yıllarında Süleyman Demirel Üniversitesi Halk Sağlığı bölümünü bitirerek Tıpta Halk Sağlığı ve Yönetici Hekimlik uzmanlığı aldı. 2009 yılında Gazi üniversitesi Tıp Fakültesinden Akupunktur uzmanlığı aldı.

HAKAN TÜRKOĞLU'NUN KARİYERİ

2010 yılında Fransa Harley Academi ve Medics Direct Europe'den Medikal Estetik eğitimlerini tamamladı.

2010 yılında Isparta'da özel bir hastanede estetik ve zayıflama merkezini kurdu.

2012 yılından itibaren İzmir-İstanbul-Antalya ve Denizli illerinde çeşitli özel kliniklerde medikal estetik ve zayıflama üzerine danışmanlık eğitim ve uygulama hizmetleri verdi.

ÖZEL YAŞAMI

1975 doğumlu olan Hakan Türkoğlu, vefat ettiği 2020 yılı itibarıyla 45 yaşındaydı.

Evli olan Hakan Türkoğlu, bir erkek çocuk sahibiydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İngiltere'de vakalar yine rekor kırdı
Armando Manzanero kimdir? Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi
Çin aşısının teslimat tarihinde yeni tarih: Yarın gelecek

Karar Biyografi Haberleri