Bu Burçta Olan Birini Tanıyorsanız Hemen Aşık Olun! Aşık Olunacak Burçlar Seçildi

Aşk insanın ayaklarını yerden kesip karnında kelebekler uçuşmasına neden olan muazzam bir his. Aşıkken dünya gözünüzde toz pembedir. Hele ki karşılıklı bir aşksa.. Ama bazı burçlarımız var ki sizi hemen kendisine aşık edip kul köle eder. Siz sevgilimi kendime nasıl aşık ederim? Sevgilimi nasıl mutlu ederim? Hoşlandığım kişiyi nasıl kendime bağlarım? diye tonlarca kitap, makale okurken onlar 5 dakikada sizi kendilerine aşık eder. Şimdi size Balık, Akrep ve Terazi burcunun aşk kapısını açıyoruz...

Her burç birbirinden farklı karakteristik özelliklere sahiptir. Bazıları birbiriyle iyi anlaşabilirken, bazısı ise asla yan yana gelmeleri felaket. Ama öyle burçlarımız var ki adeta aşk için bu dünyaya gönderilmişlerdir. Kadınına ya da erkeğine denk geldiğinizde asla vazgeçemeyeceğiniz burçlar. Bir kere Balık, Akrep ve Terazi'nin havasına kapıldığınızda bir daha kendinizi toparlamanız zor. Sizi tek bir hareketiyle etkiler. Eğer karşınızda Balık, Akrep ve Terazi varsa aşk acısı çekmeye hazırsınız demektir.

5 DAKİKADA AŞK!

Herkes iç güzelliğe bakıyorum dese de dış güzelliğe o kadar önemlidir. Karışınızdaki kişinin ilk izlenimi sizi etkilendikten sonra karakteriyle ilgilenirsiniz. Şimdi Öyle burçlarımız var ki şeytan tüyüyle geziyorlar diyebiliriz. Sizi 5 dakika da kendisine aşık edebilir ve hayatınızı değiştirebilir. Gülüşü, konuşması, dokunuşuyla her anlamda aşık olunacak burçlar bunlar. Kimlerden mi bahsediyoruz? Tabii ki Akrep, Balık ve Terazi. Bu burçlar tek bir göz temasıyla bile sizi kendisine aşık edebilir

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

Terazi, burçlar arasında en naif burçlardan biri. Gülüşü, konuşması ve nezaketiyle en iyi anlaşılacak burçtur. Erkekleri ortamlarda en çok aranırken, kadınları ise güzelline ve bakımına en dikkat ederler. Hava grubunun en pozitif burçlarından olan Terazi, aşk, iş ve sosyal hayatında dengeyi de en iyi sağlayanlardan. Yakışıklı ve karizmatik özelliklerine sahip olan erkek burcu erkeğinin gözüne kestirdiği kadını aşık etmesi sadece 5 dakikasını alır. Aşık ettiği gibi deli gibi de aşık olan bir burç. Sahiplenici özelliği ile kadınların ilgisini üzerine toplar. Terazi kadınları ise güzellikleriyle dille destan olmuşlardır. Bir Terazi kadını hayatınızı tamamen değiştirebilir. Venüs yönetiminde olan Terazi burcu kadılarının da önceliği aşktır ve aşk konusunda çok seçici davranırlar. Bir terazi erkeği ya da terazi kadınına denk geldiğinizde göz temasından kaçının çünkü aşkla gözlerinizi kör edebilir.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

Aşk konusunda en tutkulu burçlardan biri olan Akrep ise kendine aşık etmekte yine usta burçlarımızdan. Ama aşık olduğunda ise asla vazgeçmeyenlerden. Hayatının her alanında mantığını konuşturan Akrepler, aşk konusunda daha esnek davranırlar. Kıskanç burçların başında ilk sıralarda yer alan akrep, iş konusunda çok hırslıdır. Yani sizin saçınız giyiminiz değil başarınızı kıskanır. Tam bir başarı manyağı bu burç iş hayatında ise genelde yapıcı ve yönetici konumdadır. Kolay kolay öfkelenmeyen Akrep burcunun bir sınırları var ki aman aman onu aşmayın. Sizi dünya tarihinden siler üstüne bir de Türk kahvesi içer. Akrep erkeği akıcı konuşmasıyla karşısındaki kişiyi çok kolay kendine aşık edebilir. Zekaya önem veren Akrep burcu erkeği zeki kadınlar vazgeçilmezidir. Akrep kadını ise aşk konusunda biraz daha fedakarlık yapan bir karakterdedir. Yani iki tür akrep vardır. Bir karşısındakini sokan, diğeri kendini.

BALIK BURCU (20 ŞUBAT- 20 MART)

En hayalperest burçlarımızdan olan balıkta yine su grubunun en hassas burçlarından. Onlar için varsa yoksa aşk. İş aşkı, aile aşkı her şeyi aşktır. Aşkla yapmadığı hiçbir şeyden zevk almaz. Dikkat çeken tavırlarıyla ortamlarda da herkesi kendine çeken Balık burcuna aşık olduysanız bir kere daha düşünün. Çünkü en ufak hatanızdan bile soğuyabilir. Önce kendine aşık eder sonra karşıya geçer acı çekmenizi izler. Ama kendine aşık etmek içinse yapamayacağı şey yoktur. Hayatınızdan bir balık geçmişse aslında geçmemiştir. Hep anımsar ve asla unutamayacaksınız. Dışardan pek romantik gibi görünmeselerde aslında içlerinde Afroid'in ruhu var. Kadınları çok dişi erkekleri ise sanat manyağıdır. Bundan dolayı hemen hemen aşık edemeyecekleri kimse yoktur. Bu ağlak burç ağladığı kadar ağlatır da. İlk dönemlerde iyi iletişim kurarak sizin dostluğunuzu kazanır daha sonra aşık eder.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bu Burçlar Gözleriyle Kıtaları Ayırır! Gözleri Hemen Değen Nazarcı Burçlar Bakın Hangileri
Hayranları Bu Habere Çok Üzülecek! 1 Dizinin Daha Fişi Çekildi Final Kararı Aldı
"Emekliye Görülmemiş Kazık" Dedi Yer Yerinden Oynadı! Ünlü Uzman Ali Tezel'den Bomba İddia

Hayat Haberleri