Aç Kalmadan Zayıflama Olur mu Demeyin Canan Karatay Olur Dedi! Ünlü Uzman Yine Şaşırttı

Aç Kalmadan Zayıflama Olur mu Demeyin Canan Karatay Olur Dedi! Ünlü Uzman Yine Şaşırttı

Herkesin belli dönemlerde kilolarıyla başı derde girebiliyor. En sevdiğiniz kıyafetlere girmek için günlerce aç kalabiliyoruz. Ya da diyetisyenlerden yardım istiyoruz. Şimdi size aç kalmadan kilo vermenin yöntemini açıklayacağız. Yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken ünlülerin diyet Uzmanı Canan Karatay bir kaç beden incelmenin formülünü açıkladı. İşte diyet yapmadan ve aç kalmadan hızla kilo verebileceğiniz altın değerinde 3 kural.

Yaza kısa bir zaman kala özellikle tatil planı ya da düğün planı yapacak olanlar şimdiden fazla kiloları için yorucu bir diyet programı araştırmasına girdi. 1 haftada kaç kilo verebilirim? Aç kalmadan kaç beden incelebilirim? gibi soruları araştırmaya koyulan okuyucuların bu sorusunun cevabını haberimizde açıklıyoruz. Yaptığı çarpıcı diyet formülleriyle adından sürekli söz ettiren Prof. Dr. Canan Karatay aç kalmadan hızlıca kilo vermenin 3 yöntemini anlattı. Fazla kiloları ve selülitleriyle başı dertte olan kadın ve erkeklerimize nasıl diyetsiz kilo verildiğini açıklıyoruz..

AÇ KALMADAN KİLO VERMENİN 3 KURALI!

canan-karatay.jpg

Prof. Dr. Canan Karatay, kilo sorunu olanlar için kısa sürede 5 kiloya yakın zayıflamanın 3 kuralını açıkladı. Ünlülerin de diyetisyeni olan Karatay, saydığı bu 3 kuralı düzenli olarak yapanların hızlıca kilo verebileceğini söyledi. İşte Canan Karatay'ın 3 altın kuralı..

UYKUNUZDA KİLO VERİN

uyumak.jpg

Uyku hayatımız içinde önemli konuların başında gelmektedir. Uzmanlar genelde 7 saatlik bir uygu önerir. Özellikle uyku düzenine dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, düzenli uyuyarak sağlıklı kilo verilebileceğini belirtti. Uykunuzda kilo vermek düşüncesi kulağa hoş geliyor. Her gün düzenli olarak uyku moduna geçerseniz ertesi güne daha dinç uyanırsınız. Ve vücut o sırada kendiliğinden yağ yakabilme moduna girebiliyor.

İKİNCİ ŞART SAĞLIKLI BESLENME

pantolon.jpg

Karatay, her açıklamasında sürekli bunu dile getiriyor. Sağlıklı beslenmediğiniz taktirde bırakın kilo vermeyi alabilirsiniz de. Özellikle yemek yedikten sonra 4-5 saat sonra devreye leptin hormano adlı hormon yağları yakmaya başlıyor. Bu hormon depolanmış yağları kan şekerine dönüştürüp gerekli enerjiyi sağlıyor. Hormon sabah 02-05 saatleri arasında en yüksek düzeyde salgılanıyor. Ancak bu salınımın gerçekleşmesi için akşam saat 8'den sonra yemek yenmemesi gerekiyor.

AKŞAM 8'DEN SONRA BİR ŞEY YEMEYİN!

yemek-yemek.jpg

Yemek yemek sırasında insilün salgılayarak yağları depo eder. Leptin yediklerinizi enerjiye çevirir. Leptin hormonu 2-4 saat arası salgılama yapıyor. Bundan dolayı akşam 8 kuralının es geçilmemesi gerek. Yani akşam 8'den sonra hiçbir şey yenmemesi gerek. Bu Leptin denen hormon kalça ve göbek yakıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN