Bu Burçlar Gözleriyle Dağları Yerinden Oynatır! İşte Nazar Değdiren 3 Burç

Bu Burçlar Gözleriyle Dağları Yerinden Oynatır! İşte Nazar Değdiren 3 Burç

Burçlara göre en çok hangisinin nazar değdirdiğini biliyor musunuz? Araştırmalara göre nazar kavramı burçlarla ilişkilendirildiğinde ortaya çıkan sonuçlara göre bazı burçların etrafında ki insanlara nazar değdirdikleri ve çok fazla gözlerinin kaldığı ortaya çıktı. Sizde o burçların hangisi olduğunu merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Günümüzde nazar, göz kalması gibi olaylara milyonarlaca insan inanıyor ve oldukça korkuyor. Buna istinaden nazar boncukları takmak, yeni aldıkları eşyaları göstermemek gibi, önlemler alınsada etrafımızda çok fazla nazar değdiren insan olabilir. Bazı burçlar istemeden bile olsa karşısında ki insanlar da gözleri kalabiliyor. Yapılan araştırmalara göre nazar kavramı burçlarla ilişkili olduğunda ortaya bazı burçların çok fazla nazar değdirdiği ve gözü kalan insanların olduğu belli oldu. En çok nazar değdiren burçların hangisi olduğunu biliyor musunuz? İşte o burçlar.

KOÇ BURCUNUN NAZARINDAN UZAK DURUN

Çok fazla şanşlı olmalarıyla bilinen koç burçları genelde kimseye minnet etmez. Koç burçları etrafında ki ikili ilişkiler, kendilerinin haricinde başarılı olan insanları çok kıskanırlar. Bu durum koçların nazar değdirme özelliği ile bileşince fazlasıyla tehlikeli bir hal alıyor. Koç burcu genel olarak yönetmek çok daha hoşlanırlar ve yönetemedikleri insanlara karşı kıskanç bir duruma düşürler buda onların fazlasıyla nazar değdirmesini sağlar. Koçlarla olan ilişkilerinizde onları kıskandırmamak ve dikkat etmenizi öneririm.

nazar-boncugu.jpg

BOĞALAR İSTEMEDEN NAZAR DEĞDİREBİLİR

Boğa burçlarıda doğuştan şanşlı olarak bilinen burçlar arasında. Boğalar genel olarak aileleri ve kariyerleri sayesinde istedikleri şeylere sahip olabilirler. Fakat aynı durum boğaların rakipleri için geçerli değildir, istemeden de olsa boğa burçları çevresinde ki kendilerine rakip olan insanlara nazar değdirerek gözleri kalabilir. Etrafında ki insanlara her an nazar değdirebilen boğalara karşı mutlaka dikkat etmelisiniz.

burc.jpg

DEĞİŞKENLİK YAŞAYAN İKİZLER, DAĞLARI YERİNDEN OYNATABİLİR

Ne zaman yapacağı belli olmayan, sürekli olarak duygu ve duurum değişikliği yaşayan ikizler burcu, yanında ki insanlara karşı farklı duygular besleyebilir. Bu duygulara arasında konumuz olan kıskançlıkta yer alıyor tabi ki. İkizler hiç ummadığınız insanlar daki gördükleri eşyayı her hangi bir şeyi kıskanarak nazar değdirebilir. İkizler burcunun özellikle para konusunda her zaman şanlı oldukları bilinir ve buna istinaden kendisinden daha zengin insanlar karşı istemeden bile olsa nazar değdirirler. Bu nedenle ikizler karşısında her zaman alçakgönüllü olmak ve kıskançlık duygularını ortaya çıkarmamak gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN