Kağıt Ev son bölümde Mert Fırtına ailesinden intikam almak için ant içti!

Yanlış sonucu darmadağın olan ailenin hikayesinin anlatıldığı Kağıt Ev yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay'ın başrollerinde yer aldığı dizi, sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Kağıt Ev 6. bölüm özet, belli oldu. Programında Mert'in suçlanmasına neden olan Azra Cihan'a kendini affettiremez. Cihan, 30 yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin ile yüzleşir. Cemre'yi kimin kaçırdığı ve kendini kaçıranları Cemre nasıl zor duruma düşürdüğü merak edilir.

KAĞIT EV 6. BÖLÜM 1. FRAGMAN

6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla diziseverler tarafından ilgiyle takip edilen Kağıt Ev dizisinin 6. bölümü, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. Ancak daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Kağıt Ev tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasına bakabilirsiniz.

Kağıt Ev son bölümde neler oldu, göz atalım: Görgü tanığının, Azra'nın canlı yayınında Mert'i suçlaması üzerine, Mert İnci ile sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert'in itiraflarına Gülsüm'ün tepkisi büyük olur. Mert, emniyetteki ifadesinde Bülent'e bilgi verirken, kendisini suçlu duruma sokar. Issız kayalıklara bırakılan İnci'nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kağıt Ev 6. bölüm özeti: Cemre'nin, sevgilisi İnci'yi öldürdüğünü; anne ve babasının da cinayeti örtbas ederek günlerdir kendisine yalan söylediklerini öğrenen Mert Fırtına, hayatının en zor ve en acı günlerini yaşamaktadır. Hayatta rol model aldığı babasının, çok sevdiği annesinin ve küçük kız kardeşinin onun yanı başında bir vahşete ortak olduklarını öğrenmenin hayal kırıklığı ve şokuyla ne yapacağını bilemeyen Mert'in planı ailesinden intikam almak olacaktır. Oğullarını kurtarmak için Cihan ve Aylin ise birlikte hareket ederler. Artık hayatlarında yepyeni bir dönem başlamıştır. Bu zorlu dönem Fırtına ailesi için yeni bir sınav demektir. Fırtına ailesinde sular durulmazken, Gülsüm'lerin evinde İnci'siz bir hayat başlar. Halil ve Gülsüm'ün oğullarından istekleri, Çetin'in hiç ummadığı bir çıkmaza girmesine neden olacaktır. İnci cinayetinin peşini bırakmayan televizyon yapımcısı Azra'nın yeni hamleleri ne olacak? Bülent cinayetle ilgili hangi ipuçlarını bulacak?

KAĞIT EV 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KAĞIT EV DİZİSİ KONUSU NE?

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır.

Başarılı bir avukat olan Aylin Fırtına, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti fark etmez bile. Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi gözyaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir. Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir. Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra da zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kuruluş Osman son bölümde düğün toyu kuruluyor
Nur Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kağıt Ev'de 'Fırtına' estiriyor
Erdal Beşikçioğlu hangi dizide oynuyor, yeni dizisi nedir? Setlere geri döndü

Hayat Haberleri