Kuruluş Osman son bölümde düğün toyu kuruluyor

Kuruluş Osman son bölümde düğün toyu kuruluyor

Osman Bey ve Togay arasındaki anlaşmayı bozmayı başaran Nikola, düşmanlarının birbirini kırmasından faydalanmak isterken; Togay'ın anlaşmayı bozduğunu düşünen Osman Bey, Kayı Obası'na saldırı ihtimaline karşılık önlem alır. İşte, aksiyon dolu son fragman...

Kuruluş Osman 60. bölüm özet, belli oldu. Nikola tarafından yalnız bırakılan ve tuzağa düşen Umur Bey, yaşadığı başarısızlığın ardından büyük pişmanlık yaşar. Umur Bey obasının yaralarını sarmak için derhal harekete geçen Osman Bey, Umur Bey'den ise Türkmenlerin istikbalini tehlikeye atmasının hesabını soracaktır.

Ağır yaralanan Bamsı Bey'in akıbeti ne olacak? Anlaşmayı bozup Kayı Obası'na saldıran Togay'ın hedefi ne? Osman Bey, Moğol saldırısını püskürtmek için ne yapacak? Osman Bey ve Malhun Hatun'un düğününde neler yaşanacak? Bala Hatun ve Malhun Hatun aralarındaki anlaşmazlıkları çözebilecek mi? Nikola, Togay-Osman Bey savaşından nasıl faydalanacak?

KURULUŞ OSMAN 60. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-60-bolum-foto-galeri-1621944333206.jpg

60. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Diziseverlerin severek takip ettiği Kuruluş Osman dizisinin 60. bölümü, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarının yayınlanacağını hatırlatalım. Kuruluş Osman tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına bakabilirsiniz.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Osman Bey'in uyarılarına kulak asmadan Moğolların kampını basmaya giden Umur Bey ve alpleri, Nikola tarafından uyarılan Togay tarafından tuzağa düşürülür. Togay'ın komutanı Camuha da nökerleri ile birlikte savunmasız kalmış Umur Bey obasına baskın düzenler. Malhun Hatun ve bir avuç alp obayı savunmak için ölüm kalım mücadelesine girer.

0x0-60-bolum-foto-galeri-1621944336327.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 60. bölüm özeti: Osman Bey ve Malhun Hatun'un evliliği için Kayı Obası'nda düğün toyu kurulur. Uç bölgesinin Türk beylerinin de katıldığı görkemli bir düğün yapılırken, Bala Hatun bu evliliğe olur vermesine rağmen acısını içine atmaya çalışır. Mevsimin gelmesi ile düğün toyu ertesinde Kayı obasının Domaniç yaylasına göçmesine karar verilir. Obada hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Moğol valisinin uyarılarına rağmen Togay anlaşmayı bozarak Osman Bey'e saldırmaya karar verir.

Osman Bey, Söğüt'teki işlerini halletmek üzere geride kalırken, göç katarın yola çıktıktan bir süre sonra Togay yönetimindeki Moğolların saldırısına uğrar. Katarın güvenliğinden sorumlu Bamsı Bey, Togay tarafından ağır biçimde yaralanır. Saldırıyı haber alan Osman Bey ve alpleri Moğol saldırısını püskürtmek için harekete geçer.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman'ın çekimleri, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde, 360 dönüm arazi üzerine kurulan platoda gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise aynı yerde yeşil perdede (green box) çekiliyor ve montaj esnasında çeşitli efektler uygulanıyor.

KURULUŞ OSMAN 60. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-60-bolum-foto-galeri-1621944341451.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN