Maraşlı son bölümde koğuş ağasından Celal Kün'e reddedemeyeceği teklif

Maraşlı son bölümde koğuş ağasından Celal Kün'e reddedemeyeceği teklif

"Hayatımın en acı günüymüş, bilmiyordum! Halbuki en mutlu günü de olabilirdi" cümlesinin duyulduğu Maraşlı yeni bölüm son fragman yayınlandı. Alina Boz, Burak Deniz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç'ın başrollerinde yer aldığı iddialı dizi bu akşam izleyenleriyle buluşacak. İşte detaylar...

Maraşlı 19. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. İstihbarattan ayrılan Maraşlı, Mahur'a duyduklarının doğru olduğunu söyler. Mahur yıkılır, Maraşlı'nın kendisine yalan söylemesini kabullenemez. Çaresiz kalan Maraşlı, Mahur'u her şeyin başladığı yere götürerek olanları anlatmak ister. İstihbarattan ayrılan Maraşlı, Mahur'a duyduklarının doğru olduğunu söyler. Mahur yıkılır, Maraşlı'nın kendisine yalan söylemesini kabullenemez. Çaresiz kalan Maraşlı, Mahur'u her şeyin başladığı yere götürerek olanları nihayet anlatır.

MARAŞLI 19. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-19-bolum-foto-galeri-1621606579309.jpg

19. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Maraşlı'nın 19. bölümü, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin seyircisiyle buluşacağını belirtelim. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atmak mümkün.

Maraşlı son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Aziz'den, Necati'nin öz oğlu olduğunu öğrenen Savaş şoke olur. Vicdan muhasebesi yaşayan Necati, Savaş'tan öz babasının Aziz olduğunu öğrenir ve bir şok daha yaşar. Aziz ve İlhan'ı kurtarmak için Maraşlı'dan yardım ister. Maraşlı bu teklifi kabul eder. Maraşlı, Savaş'ın evine giderek Aziz ve İlhan'a ulaşmak isterken polis baskın yapar. Maraşlı tutuklanır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 19. bölüm özeti: Maraşlı, cezaevinde tanıştığı koğuş ağası Fuad'ın hayatını kurtarır. Fuad ve Maraşlı o günden sonra kardeş gibi olurlar. Maraşlı delil yetersizliği sebebiyle beraat eder. Fuad, Maraşlı'yı tüm hayatını etkileyecek bir teklifte bulunur. Maraşlı bu teklifi kabul edecek midir?

Mahur, halası Hamiyet ile birlikte yeni bir evde yaşamaya başlar. Aziz ve İlhan'ın ölümünden sonra devam eden soruşturmayı Savcı Tolga yürütmektedir. Maraşlı, Mahur'u uzaktan da olsa görmeye gittiğinde o sırada Savcı Tolga elinde çiçekler ile gelir. Maraşlı ve Mahur yeniden bir araya gelebilecek midir?

Maraşlı'nın tahliye haberini alan Savaş ise Savcı Tolga'nın başına bela olacağından emindir. Bu nedenle Savcı Tolga'nın arabasına tehdit mesajı bırakır. Ama Savcı hiç aldırış etmez. Savaş'ın yeni planı ne olacaktır?

0x0-19-bolum-foto-galeri-1621606580925.jpg

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kızı Zeliş'in vurulmasıyla hayatını onu iyileştirmeye adayan, gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Kahraman Maraşlı eski asker Celal Kün, bir gün istemeden bir cinayete tanık olan fotoğrafçı Mahur Türel ile tanışır. Hayatını kurtarması üzerine Mahur'un babasının kızının hayatını koruması için Maraşlı'ya yaptığı teklifle hepsinin hayatında yepyeni bir sayfa açılır.

MARAŞLI 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN