Çukur son bölümde Ezel'in Tefo'su Koçovalılar'a karşı!

Çukur son bölümde Ezel'in Tefo'su Koçovalılar'a karşı!

Sondan 3. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek Çukur dizisine Sarp Akkaya dahil oluyor. Cumali Amca'nın Afganistan'dan çağırdığı 'Şahram', Koçovalılar'ın yeni düşmanı olacak. 2008-2010 yılları arasında Ezel dizisinde 'Tefo' karakteriyle hafızalarda yer edinen Sarp Akkaya'nın performansı şimdiden merak konusu oldu. İşte, heyecan dolu son fragman...

Çukur 129. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlenerek, Amca'dan intikam almak için harekete geçti. Cumali Amca, Koçovalılar'dan kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü. Kenetlenen Koçovalı kardeşler bir yandan Amca'nın izini sürerken diğer yandan Çukur'un yaralarını sarmaya çalışacak.

ÇUKUR 129. BÖLÜM 1. FRAGMAN

129. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların fenomen dizisi Çukur'un 129. bölümü (4. sezon 37. bölüm), 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de seyircisiyle buluşacak. Ancak daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Çukur tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV'yi ziyaret etmek mümkün.

Çukur son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Karaca ve Celasun'un, Amca tarafından öldürüldüğü ortaya çıkınca Çukur'da beklenen büyük savaş başladı. Kahvenin önünde Cumali'nin yolunu kesen Çukurlu gençler, ona katılmak istediğini söyleseler de, daha önce Amca'nın yanında yer aldıkları için hala büyük bir öfke duyan Cumali, herkese sert tepki gösterdi. Cumali, Akın, Metin ve Meke, Amca'nın deposuna saldırı düzenledi ancak burada kapana kısıldılar. Zor durumda kalan dörtlüyü, Damla'nın organize ettiği Çukurlular kurtardı. Cumali ise Amca'yı saklandığı yerden dışarı çıkarabilmek için güçlü bir mesaj göndermek gerektiğini söyledi ve depodaki tüm malları yaktı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 129. bölüm özeti: Koçovalılar'ın elinden son anda kurtulmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklerken; bütün yetkiyi Şahram adında gizemli bir adama verecek. Yamaç, Çukur'u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak. Bu durum Çukur'da yepyeni bir dönemin başlangıcı olurken; aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanacak. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca'nın hamlesi her şeyi değiştirecek. Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram, Koçovalılar'ın karşısına çıkacak. Koçovalı Kardeşler'in Amca'ya karşı verdiği büyük savaşta çok önemli bir yere sahip olan Şahram'ın Çukur'da dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.

ÇUKUR 129. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Müfit Kayacan (Cumali Amca), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin/Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumali), Damla Sönmez (Efsun), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Sarp Akkaya (Şahram) gibi isimler yer alıyor.

ÇUKUR BİTİYOR MU, FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona ereceği kesinleşti. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk pazartesi günü olan 7 Haziran 2021'de ekranlara gelecek 131. bölümüyle diziye nokta konulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN