Hekimoğlu neden bitti? İşte final bölümünde yaşanan sürprizler

Hekimoğlu neden bitti? İşte final bölümünde yaşanan sürprizler

Dr. House adlı ABD dizisinden ülkemize uyarlanan Hekimoğlu, 2 sezonun ardından ekranlara veda ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizinin son dönem reytingleri, Kanal D yönetimini tatmin etmeyince 'final' kararı verildi. İşte, final bölümü son fragman...

Hekimoğlu final mi yaptı, merak konusu oldu. Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay gibi isimler rol aldığı Hekimoğlu bu akşam son kez izleyicisiyle buluşuyor. Doktor Ateş ve ekibinin başından geçen olaylara yer verilen Hekimoğlu son bölümünde yüzleri güldürecek.

HEKİMOĞLU FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMAN

HEKİMOĞLU NEDEN FİNAL YAPTI, YENİDEN BAŞLAR MI?

2004-2012 yılları arasında ABD'de yayınlanan Dr. House adlı diziden Türk televizyonlarına uyarlanan Hekimoğlu, 17 Aralık 2019 günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Koronavirüs salgınının baş göstermesi nedeniyle planlanan tarihten erken sezon finali yapan iddialı dizi, yeni sezonda tam kadro başladı. 2021 yılına reytingleri iyi sayılabilecek seviyede ilerlerken sezon ortasında iddialı dizilerin yayın hayatına başlamasıyla Hekimoğlu'nun reytinglerinde gözle görülür düşüş yaşandı. Çekimleri İstanbul'un Tuzla ilçesindeki Okan Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan dizide rol alan başrol oyunculara yüklü miktarda bölüm başı parası ödeniyordu. Reytinglerin düşmesiyle beraber reklam gelirleri düşmeye başladı. Açık kanaldan yayınlanan dizilerin neredeyse tek gelir kalemi olan reklamların azalması, dizinin yapım maliyetlerini karşılayamaz hale gelmesine neden oldu. Zarar etmeye başlayan dizi, Kanal D'yi memnu etmedi ve 2. sezonunun sonunda yani 51. bölümde final yapmasına karar verildi. Hekimoğlu'nun yayından kaldırılmasının nedeni izlenme oranlarının (reyting) düşmesidir olarak ifade edebiliriz.

HEKİMOĞLU FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Her bölüm farklı hikayelere yer verilen Hekimoğlu'nun final bölümü (51. bölümü), 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00'de Kanal D'de son kez ekranlara gelecek. Fakat daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarı seyircisiyle buluşacak. Hekimoğlu tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Hekimoğlu son bölüm neler oldu, göz atalım: SMA hastası Selim ve refakatçı köpeği Cincır, akşam yürüyüşüne çıktıkları sırada Selim yol ortasında baygınlık geçiriyor. SMA'nın semptomlarından biri olmayan bu durum, Hekimoğlu'nun dikkatini çekiyor. Ekibini eleye eleye 10 kişiye düşüren Hekimoğlu, Selim'in kalan hayatını huzurlu bir şekilde geçirmesi için doğru tanıyı koyanların devam edeceğini, başarısız olanların eleneceğini söylüyor.

HEKİMOĞLU FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMAN

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu final bölümü (49. bölüm) özeti: Ateş, zor bir vakanın peşindeyken Memoli, yeni bir hastane için İpek'ten referans almaya çalışıyor. İpek ise, Ateş'in kendisi ile ilgilenmesinden hoşnut bir şekilde onun oyununa katılıyor. İpek ve Ateş arasındaki elektrik artık had safhaya ulaşmıştır. Yıllardır birbirlerinin hayatlarında olmalarına rağmen eski defterleri açmazlar. Yakınlık da artmaya başlayınca Ateş dayanamaz ve İpek'e o soruyu sorar. İpek, Ateş'e olan hislerini itiraf edecek mi? Ateş zorlu bir vaka ile uğraşmaktadır. Yeni ekibi ile birlikte problemi çözmeye çalışırlar. Diğer taraftan Ateş, Orhan'a giderek tatile çıkacağını söyler. Daha sonra İpek'e de hazırlanmasını söyler. Ateş ve İpek nereye gidiyor? Aralarında bir ilişki mi başlıyor?

HEKİMOĞLU OYUNCULARI KİMLER?

Ojo Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı, Hülya Gezer ve Semih Bağcı'nın yönetmenliğini yaptığı Hekimoğlu dizisi oyuncu kadrosunda; Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu), Orhan Yavuz (Okan Yalabık), Ebru Özkan (İpek Tekin), Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar), Aytaç Şaşmaz (Emre Acar), Damla Colbay (Zeynep Can), Esra Eron (Alya), Muhammed Dede (Muzo), Dilan Serinyel (Aysel) gibi isimler yer alıyor.

HEKİMOĞLU FİNAL BÖLÜMÜ 3. FRAGMAN

HEKİMOĞLU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin en şahsına münhasır doktoru Ateş Hekimoğlu enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekasıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan Hekimoğlu, hastane düzenine ayak uydurmakta sorunlar yaşasa da nadir görülen hastalıklar konusunda işinin uzmanıdır. Ateş Hekimoğlu gerek kişiliği gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle vakaları çözümlerken, yanında üç doktordan oluşan uzman ekibi de vardır.

HEKİMOĞLU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güney Kore'den ülkemize uyarlanan Hekimoğlu dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli mahallerinde ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Dizinin hastane çekimleri Asya Yakası'ndaki Tuzla ilçesinde yer alan Okan Üniversitesi Hastanesi'nde yapılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN