Masumiyet reytinglere yenik düştü: İşte sürprizlerle dolu final bölümü

Masumiyet reytinglere yenik düştü: İşte sürprizlerle dolu final bölümü

Münevver Karabulut ile Cem Garipoğlu'nun hikayesinden esinlenildiği iddia edilen Masumiyet dizisi 13. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Reyting listesinde beklentilerin altında kalan dizinin yayından kaldırılmasına karar verildi. İşte, final bölümü son fragman...

Masumiyet final mi yaptı, merak konusu oldu. Başrollerinde Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın'ın yer aldığı Masumiyet dizisi bu akşam 13. ve son bölümüyle ekranlara geliyor. Oyuncu maliyetleri bir hayli yüksek olan dizi için Fox TV tarafından 'erken final' yapması kararı alındı.

MASUMİYET FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMAN

MASUMİYET NEDEN BİTTİ?

Gold Film'in yapımcılığında Fox TV'de yayınlanan dizi, Münevver Karabulut ile Cem Garipoğlu'nun hikayesi anlattığı iddiasıyla ekranlara geldiği ilk günlerde, reyting listesinde tatmin edici sonuçlar aldı. Geniş oyuncu kadrosuna sahip dizinin senaryosu, diziseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

Fakat 6. bölümden sonra senaryoda yaşanan klişeler ve tekrarlar, diziye olan heyecanı düşürdü. Çarşamba günleri yayınlanan Masumiyet, aynı saat dilimindeki güçlü rakipleri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz'den fark yiyince, pazartesi gününe kaydırıldı. Bu da çare olmayınca Fox TV yönetimi dizinin final yaparak yayından kaldırılma kararını yapımcı firmaya iletti.

Reytinglerin düşmesiyle beraber reklamverenler diziye daha az reklam vermeye başladı. Masumiyet dizisinin yapım maliyetini karşılayacak reklam geliri elde edememesi sonucunda kanal zarar etmeye başladı. Zira bu dizinin en büyük gider kalemi, ünlü oyunculara ödenen yüksek meblağlar olduğu biliniyor. Masumiyet dizisinin yayından kaldırılma nedeni reytinglerin düşmesi yüksek yapım maliyeti olduğunu söylemek mümkün.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Konusuyla yakından takip edilen Masumiyet'in final bölümü (13. bölümü), 24 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Fox TV'de ekranlara gelecek. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarı yayınlanacak. Masumiyet tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'e göz atabilirsiniz.

Masumiyet son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun'un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek güçtedir. Ela, annesinin elini tutup, İlker'e arkasını dönmeyi nihayet başarır ancak Hale'nin dava sürecini etkilemek için bulduğu radikal çözüm Ela, İlker ve İrem üçlüsünün duygusal dengelerini kökünden sarsar. Ela, Hale'nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker'den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun'un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker'in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumiyet final bölümü (13. bölüm) özeti: İlker'in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela'ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker'in hesaplarına, ne de Timur'un çıkarları uğruna Ela'yı kullanmasına engel olamaz. Ela, uzun gel gitlerin ardından içindeki bütün soru işaretlerine rağmen, İlker'in telkinlerinin etkisinde kalır ve ona evet der. Bu akıl almaz evlilik, Ilgaz cephesine ihtiyacı olan algı yönetimini sağlasa da, Ilgaz'lar hiç beklemedikleri yerden altından kalkamayacakları bir darbe yer. İlker ve Ela'nın evlenmesi sadece Bahar için değil, İrem için de yıkıcı olur. Dengesini tamamen kaybeden İrem, nihayet iyileşmek adına büyük bir adım atarken, yaptığı misilleme ile Ilgaz'ları karıştırmayı başarır. Diğer yanda, Harun'un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela'nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir artık. Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili ezberler bir kez daha bozulacaktır.

MASUMİYET FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMAN

MASUMİYET DİZİSİ KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar'ın hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela'nın ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil; babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar'ın çabaları sonuçsuz kalır. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın 19. yaş gününde değişecektir.

MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ömür Atay'ın oturduğu Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda; Deniz Çakır (Bahar Yüksel), Mehmet Aslantuğ (Harun Orhun), Hülya Avşar (Hale Ilgaz), İlayda Alişan (Ela Yüksel), Serkay Tütüncü (İlker Ilgaz), Deniz Işın (İrem Orhun), Tolga Güleç (Timur Yüksel), Selen Uçer (Yelda Demirci), Asena Tuğal (Banu Kaya), Ertuğrul Postoğlu (İsmail Ilgaz), Alayça Öztürk Gidişli (Neval Hancı), Kimya Gökçe Aytaç (Asu Ilgaz), Gizem Ergün (Emel Yüksel), Asena Keskinci (Hande Hancı), Rüçhan Çalışkur (Gülizar Yüksel), Ozan Kaya Oktu, Neslihan Arslan gibi isimler yer alıyor.

MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İddialı yapımın çekimleri Kocaeli'de gerçekleştiriliyor. Kentteki Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan sahneleri de aynı kent merkezinde çekiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN