Damla Colbay, beyaz atlı prensini buldu

Damla Colbay, beyaz atlı prensini buldu

Özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen Damla Colbay, sonunda aradığı mutluluğu buldu. Verdiği demeçlerle aşka dair adımlarını temkinli atan başarılı oyuncu, ruh eşini aradığını ve hangi meslekten olduğunun hiçbir öneminin olmadığını dile getirdi. İşte, Damla Colbay'ın hayatı...

Damla Colbay, geçtiğimiz aylarda, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna "Beyaz atlı prensi bekliyorum" yanıtını vermişti. Ünlü oyuncu, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ali Osman Çiçek ile aşk yaşamaya başladı.

Sürpriz aşkın ilk fotoğrafını Ali Osman Çiçek, sosyal medya hesabından kalp emojisiyle paylaştı. Damla Colbay, "Ben ruh eşine çok inanırım. Ruh eşim kimse onun hayatıma gelmesini bekliyorum. Benim için kim olduğu, ne meslekte olduğu, hangi dinde olduğu önemli değil" açıklamasını yapmıştı.

damla-colbay-3820.jpg
Damla Colbay ve Ali Osman Çiçek

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN