Hekimoğlu son bölümde Memoli, Ateş'in karşısına dikiliyor!

Hekimoğlu son bölümde Memoli, Ateş'in karşısına dikiliyor!

Ekibi dağılan Ateş vakayı tek başına çözmeye çalışınca ortalık karışıyor. Hekimoğlu'nun parlak zekası ve dikkati sayesinde vaka çözülecek ama çıkan sonuç Melis'in yakınları, Orhan ve İpek için tam bir sürpriz olacaktır. İşte, merak uyandıran yeni bölüm tüm fragmanlar...

Hekimoğlu 49. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Yıllardır birlikte olan Melis ve Berk telefonda konuşurken Melis'in çalıştığı bina bir anda çöker. Enkazdan ağır yaralı şekilde çıkarılan Melis, Valide Atik Hastanesi'ne getirilir. Ekibindeki herkesi kaybeden Hekimoğlu, yeni bir vaka almaya niyetli değildir ama Melis'in hiç düşmeyen ateşi ilgisini çeker.

HEKİMOĞLU 49. BÖLÜM 1. FRAGMAN

49. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla ve sürükleyici hikayesiyle ilgiyle takip edilen Hekimoğlu'nun 49. bölümü, 11 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00'de Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı yayınlanacak. Hekimoğlu tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Hekimoğlu son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Hekimoğlu, kadındaki bulgularla tıbbi dosyasının eşleşmediğini gördükçe Melis'in sevgilisi Berk dahil kimsenin bilmediği gizli bir hayatı olduğunu düşünmeye başlar. Sonuçta Hekimoğlu'na göre herkes yalan söyler. Hekimoğlu'na ekip kurması konusunda baskı yapan İpek ve Orhan ona yardım etmemek konusunda kararlıdır. Bu sayede Hekimoğlu'nun tek başına teşhis koymakta zorlanacağını ve ekip kurmaya razı olacağını düşünürler. Ne var ki Melis'in durumu giderek kötüleşince her ikisi de bir karar vermek zorunda kalır.

HEKİMOĞLU 49. BÖLÜM 2. FRAGMAN

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu 49. bölüm özeti: Ateş kendisine yeni ekip oluşturuyor. Tüm ekibin ayrılmasında sonra Ateş, İpek'e inat olsun diye yeni bir yöntemler kendisine yeni bir ekip oluşturmaya başlar. Diğer taraftan Ateş'teki tuhaf durumu Orhan anlamlandırmaya çalışır.

Ateş, İpek'i şaşırtmaya devam ediyor. Genç bir hasta oldukça zor bir durumdadır. Ateş farklı çözümler bulmaya çalışır. Hasta kabul etmeyince de hayalleri için savaşması gerektiğini söyler. İpek ise Ateş Hekimoğlu'nu tanıdığını düşünür ancak bu durum onu şaşırtmıştır. Ateş'in aklından neler geçiyor?

Ateş, kendisini ekip kurması için zorlayan İpek'e ufak bir ders veriyor. Ateş'in, mecburiyetten kurduğu ekibe hastalıklarda yardım etmesini değil, angarya işlerini yaptırması İpek'i sinirlendiriyor. Bu sırada şaşırtan bir olay gerçekleşiyor. Memoli hastaneye dönerek Ateş'in karşısına dikiliyor.

HEKİMOĞLU 49. BÖLÜM 3. FRAGMAN

HEKİMOĞLU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin en şahsına münhasır doktoru Ateş Hekimoğlu enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekasıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan Hekimoğlu, hastane düzenine ayak uydurmakta sorunlar yaşasa da nadir görülen hastalıklar konusunda işinin uzmanıdır. Ateş Hekimoğlu gerek kişiliği gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle vakaları çözümlerken, yanında üç doktordan oluşan uzman ekibi de vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN