Baraj dizisi neden bitti? İşte büyük sürprizle sahne olan final bölümü

Baraj dizisi neden bitti? İşte büyük sürprizle sahne olan final bölümü

1977 yapımı Baraj filminden televizyon ekranlarına uyarlanan Baraj dizisi 39. bölümüyle ekranlara veda ediyor. 2020 yılında yayın hayatına başlayan dizi, istenen ilgiyi görmeyince Fox TV yönetimi tarafından final kararı verildi. İşte, heyecan dolu yeni bölüm son fragman...

Baraj final özet, ortaya çıktı. Nazım'ın hayatta kalmak için küçük bir şansı vardır ve Bahar ile Tarık bu şansı bir fırsata çevirerek Nehir'i Nazım'ı kurtarmak için Tarık ile evlenmeye ikna ederler. Nazım iyileştiğinde Nehir'in neden aniden Tarık ile evlendiğinin peşine düşecektir. Tarık'ın Nehir ile evlendiğini öğrenen Zahra ise öfkesinden dolayı büyük bir sırrı ortaya çıkaracaktır.

BARAJ FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMAN

BARAJ DİZİSİ NEDEN BİTİYOR?

1977 yılında Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın başrollerinde oynadığı Yeşilçam filmi 'Baraj'dan uyarlanan Baraj dizisi, 17 Mart 2020 tarihinde izleyicisiyle buluştu. Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasıyla 2. bölümde sezon finali yapmak zorunda kalan iddialı yapım, yeni sezonda kaldığı yerden devam ettiği. Kült hikayeyi ekranlara taşıyan dizi, yayınlandığı günlerde reyting listesinde hiçbir zaman istenen başarıyı elde edemedi. Karşısında yayınlanan güçlü rakip dizilerin gerisinde kalan Baraj'ın 39. bölümde sona erdirilmesine karar verildi. Dizinin düşük reytingler neticesinde elde ettiği reklam geliri, yapım maliyetlerini zar zor karşılıyordu.

BARAJ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Mütevazı oyuncu kadrosuyla ve aynı adlı Yeşilçam filminden alınan konusuyla ilgiyle takip edilen Baraj dizisinin 39. bölümü (final bölümü), 11 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00'de Fox TV'de seyirciyle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Baraj dizisi tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'e göz atabilirsiniz.

Baraj dizisi son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Zahra'nın Tarık'ı ifşa etmesi, Nehir ve Nazım'ın gerçekleri görmesini sağlamıştır fakat Tarık ve Bahar'ın planı Zahra'nın kısa sürede suçlamasını geri almasına ve Nehir ile Nazım'ın elinde delil kalmamasına sebep olur.  Nehir ve Nazım tüm gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırken Halit'in de olanları öğrenmesi gözünü kan bürümesine sebep olur. Bahar'ın Azra hakkındaki gerçekleri öğrenmesinin ise herkesin hayatını derinden etkileyecek sonuçları olacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Baraj 39. bölüm (final bölümü) özeti: Nazım'ın suçsuzluğunu kanıtlayabilmesi Bahar'ın iki dudağının arasındadır ama Bahar'ın sonsuza dek sessiz kalması için her şeyi yapabilecek birileri vardır. Tarık, Nehir'i ne olursa olsun elde edebilmek için artık her şeyi göze almıştır. Tarık tarafından kandırıldığını anlayan Zahra ise intikamını almak için gözlerini karartır. Nazım özgürlüğünü kazanabilecek, Nehir ve Nazım sonunda mutlu sonlarına kavuşabilecekler midir?

BARAJ FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMAN

BARAJ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Nazım'ın internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir ile tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır...

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve No:9 Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Hasan Tolga Pulat'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu Baraj dizisi oyuncu kadrosunda; Feyyaz Duman (Nazım Güney), Biran Damla Yılmaz (Nehir Aksu), Burak Yörük (Tarık Yılmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Gizem Karaca (Bahar Polat), İman Casablanca (Zahra), Batuhan Bozkurt Yüzgüleç (İbrahim), Şamil Kafkas (Halil / Halit), Toprak Kıvılcım (Mert), Taygun Sungar (Pele), Pınar Akın (Azra), Ozan Güçlü (Demir) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN