Sefirin Kızı final yapıyor: Mutlu son bekleyenlere kötü haber!

Sefirin Kızı final yapıyor: Mutlu son bekleyenlere kötü haber!

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı, bu akşam yayınlanacak 52. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Zerrin Sümer gibi isimlerin diziden ayrılmasının ardından reytingleri düşen dizi için Star TV yönetimi 'final' kararı aldı. Sefirin Kızı son bölümde Efeoğlu ailesini zorlu bir macera bekliyor. İşte, final bölümü son fragman...

Sefirin Kızı final bölümü neler olacak, merak konusu oldu. İlk bölümü 16 Aralık 2019'da izleyicisiyle buluşan Sefirin Kızı dizisi, koronavirüs salgınının ortaya çıkması nedeniyle birinci sezon finalini beklenmedik bir şekilde erkenden yapmak zorunda kaldı. İkinci sezona tam kadro başlayan dizide 29. bölümden sonra birçok ünlü oyuncunun kadrodan ayrılmasıyla izleyicinin ilgi odağı da kayboldu. Çekimleri Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan Sefirin Kızı dizisi, bu akşam ekranlara gelecek 52. bölümüyle final yaparak sona erecek.

SEFİRİN KIZI FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

SEFİRİN KIZI NEDEN FİNAL YAPTI?

2020 yılında yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle yarım kalan çekimler, oyuncuların ve set ekibinin motivasyonunu düşürdü. Yeni sezona planlandığı gibi başlayan yapım, başrol oyuncusu Neslihan Atagül'ün rahatsızlığı nedeniyle zorluk yaşadı. Neslihan Atagül'ün yerine 37. bölümde Tuba Büyüküstün kadroya dahil oldu fakat bu hamle reytingleri kurtarmaya yeterli olmadı. Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Zerrin Sümer, Deniz Işın gibi ünlü oyuncuların da diziden ayrılmasıyla seyircisini kaybetti. Gün değişikliği yapılan dizi, yapım maliyetini karşılayacak reklam geliri elde edemez duruma gelince Star TV yönetimi tarafından 2. sezonun sonunda final yapması kararı alındı.

SEFİRİN KIZI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümü (final bölümü), 11 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. Fakat saat 20.00'de önceki bölümünün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Sefirin Kızı tüm bölümler izlemek için kanalın web sitesine göz atabilirsiniz.

Sefirin Kızı son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Sancar, Mavi'den ve kızından ayrı geçirdiği zamanın acısını çıkarırken bir taraftan da hem Mavi'yi hem de Melek'i korumak için kalıcı bir çözüm arar. Doğum vaktinin de kapıya dayanması bu inziva hayatını Mavi için gittikçe riskli bir hale getirmektedir. Sedat'ın eskisinden daha tehlikeli ve dengesiz tutumları Güven'in bile ondan kurtulmak istemesine neden olur. Ne var ki Sedat elindeki bilgilerle bu kez Güven'i sıkıştırır. Mavi'ye ulaşmak için ne kadar ileri gidebileceğini kimse tahmin edememektedir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sefirin Kızı 52. bölüm (final) özeti: Mavi, hem karnındaki bebeğini hem de Melek'i kurtarmak için peşindeki psikopattan kurtulmaya çalışırken başlayan doğumla birlikte her şey kontrolden çıkar. Sancar'dan sonra bu soluk soluğa kovalamacaya beklenmedik bir oyuncunun da dahil olmasıyla olayların tüm seyri değişecektir.

Elvan ve Yahya hayatlarında yeni bir yola çıkarlarken Yahya yaptığı başka bir sürprizle daha Elvan'ı şaşırtır. Bu mutluluğun aksine Zehra ve Kavruk'un üzerinde dolaşan kara bulutlarsa onları başka yaşamlara savurmak üzeredir.

Güven sağlık durumu nedeniyle kalan bütün gücünü verdiği sözü tutmak için kullanmaya kararlıdır. Bu nedenle Sancar'a karşı kartlarını açık oynar ve istediği şeyle Sancar'ı büyük bir şaşkınlığa uğratır.

Melek ile ilgili büyük bir kararın eşiğine gelen Sancar, içine düştüğü çıkmazdan yine Mavi sayesinde çıkar. Üstelik Mavi'nin bulduğu çözüm önerisi tüm Efeoğlu ailesini yeni bir maceraya sürükleyecektir.

SEFİRİN KIZI FİNAL BÖLÜMÜ FOTOĞRAFLARI

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya ve NGM Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Eylem Canpolat, ve Ozan Aksungur'un senaryosunu yazdığı, Emre Kabakuşak'ın yönetmenliğini yaptığı Sefirin Kızı dizisi oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek (Sancar Efeoğlu), Tuba Büyüküstün (Mavi Efeoğlu), Beren Gençalp (Melek Efeoğlu), Gonca Cilasun (Halise Efeoğlu), Doğukan Polat (Yahya Efeoğlu), Hivda Zizan Alp (Elvan Efeoğlu), Cemre Öktem (Zehra Efeoğlu), Esra Kızıldoğan (Müge Işıklı), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet Yılmaz), İlayda Ildır (Dudu), Ferit Aktuğ (Bora), Şafak Başkaya (Sedat) gibi isimler yer alıyor.

SEFİRİN KIZI DİZİSİ KONUSU NE?

Ege bölgesinde geçen dizide, yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu ile Sefirin Kızı Nare'nin geçmişteki destansı aşklarını ve günümüzde bu yarım kalan aşkın devamında yaşadıklarını anlatıyor. Sancar ve Nare tekrar bir araya gelecekler mi?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN