Derya Beşerler kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte merak edilenler

Derya Beşerler kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte merak edilenler

Üniversite eğitimini radyo-tv ve sinema bölümünde okuyan Derya Beşerler, oyuncu ablası Zeynep Beşerler'in izinden giderek Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. İlk olarak 2008 yılında 'Canım Ailem' dizisinde rol alan ünlü aktris, 2017 yılında 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisindeki 'Nihal' performansıyla hafızalarda yer edindi. İşte, Derya Beşerler biyografisi...

TRT Haber'de yayınlanan 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına eşi Birol Namoğlu ile birlikte konuk olan Derya Beşerler, tanışma ve evlenme hikayelerini anlattı. Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri paylaşan ünlü oyuncu, "Birol ile bizi Ekin (Türkmen) tanıştırdı. İkimizin de ortak arkadaşıydı. Bir akşam birlikte yemek yerken Birol'u da çağırmış hem de benden habersiz. O akşam tanışmış olduk. Daha sonda Bodrum'da karşılaşınca görüşmeye başladık. Nikah şahidimiz Ekin oldu zaten. İkimizin de yoğun çalıştığı dönemler görüşmek pek mümkün olmasa da bu düzene alıştık ve bir şekilde birbirimizi tamamlıyoruz. İki köpeğimiz var, onlarla ilgilenebilmek için tam anlamıyla ekip çalışması yapıyoruz" diye konuştu.

birol-namoglu-derya-beserler.jpg
Birol Namoğlu ve Derya Beşerler

DERYA BEŞERLER'İN HAYAT HİKAYESİ

23 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Derya Beşerler aslen İzmirlidir. Oyuncu Zeynep Beşerler'in kardeşidir. Babası avukat, annesi bir ilaç firmasının temsilcisiydi.

Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde tamamladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

İlk ekran önü deneyimini 2008 yılında 'Canım Ailem' dizisinde yaşadı. 'Bir Çocuk Sevdim', 'Aşk Emek İster', 'Gurbette Aşk', 'Gecenin Kraliçesi', 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Kuzgun' gibi yapımlarda oynayan Derya Beşerler, 'N'apcaz Şimdi?' ve 'Merdiven Baba' sinema filmlerinde rol aldı.

ÖZEL YAŞAMI

1985 doğumlu olan Derya Beşerler, 2023 yılı itibarıyla 38 yaşındadır.

2015 yılında Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu ile evlendi. Çiftin, 'Kerem' adında bir oğlu bulunuyor. Ayrıca 'Vera' ve 'Barney' adlarında iki köpekleri var.

Derya Beşerler 1.71 metre boyunda, 55 kilo ve boğa burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @deryabeserler5, Twitter'da @derya5erler kullanıcı adıyla yer almaktadır.

zeynep-beserler-derya-beserler.jpg
Emir İçgören, Zeynep Beşerler, Derya Beşerler, Birol Namoğlu

DERYA BEŞERLER DİZİLERİ

2008 - Canım Ailem (Duru)
2011 - Bir Çocuk Sevdim (Narin)
2013 - Aşk Emek İster (Derya)
2014 - Gurbette Aşk
2015 - Gecenin Kraliçesi (Elif)
2017-2018 - Ufak Tefek Cinayetler (Nihal)
2019 - Kuzgun (Seda)

DERYA BEŞERLER FİLMLERİ

2012 - N'apcaz Şimdi? (Hale)
2015 - Merdiven Baba

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN