Sinan Zorbey kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, şimdi ne yapıyor?

Sinan Zorbey kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, şimdi ne yapıyor?

Sinan Zorbey, son haliyle sevenleriyle buluştu. Sinan Zorbey, eski şarkılarının yer aldığı Zoruma Gider, Şimdi, Gurbet, Yanmış Bir Yürek albümleriyle bir dönemin beğenilen şarkıcılarından. Sinan Zorbey'in şimdiki hali merak ediliyor. İşte, Sinan Zorbey biyografisi...

Arabesk müzik şarkıcısı Sinan Zorbey, bir süredir ekranlardan uzaktı. Geçtiğimiz günlerde Star TV' yayınlanan İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programına konuk olan Sinan Zorbey, sevenleri için şarkılarını seslendirdi. Sinan Zorbey, önceki haftalarda da Kanal D ekranlarında yayınlanan Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programının konuğu olmuştu.

SİNAN ZORBEY'İN HAYATI VE KARİYERİ

Sinan Zorbey, 1977 yılında dünyaya geldi.

Ünlü şarkıcı, 1999 yılında Zoruma Gider albümünü çıkardı.

Albüm içinde Dayanamam, Bırakma Beni, Mutlu Değilim ve Ciğerin Yansın gibi şarkılar yer aldı.

Bırakma Beni şarkısının klibinde ünlü manken Emine Ün yer aldı.

1-1.jpg

SİNAN ZORBEY'İN ÖZEL YAŞAMI

1977 tarihinde doğan Sinan Zorbey, 2022 yılı itibarıyla 45 yaşındadır.

Sinan Zorbey'in menajerliğini Volkan Kurdoğlu ve Emir Zorbey üstlenmektedir.

Sosyal Paylaşım sitesi Instagram'da @sinanzorbeyofficiall kullancı adıyla bulunan Sinan Zorbey'in seslendirdiği şarkılara Poll Production YouTube kanalında ulaşılabilmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN