Masumlar Apartmanı son bölümde Han'a kazan dairesi şoku: Kendimi öldüreceğim!

Masumlar Apartmanı son bölümde Han'a kazan dairesi şoku: Kendimi öldüreceğim!

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından televizyon ekranlarına uyarlanan Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle çarpıcı anlara sahne olacak. Naci'nin gerçeği Safiye'ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Masumlar Apartmanı 35. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Hiç şüphesiz bu sezonun en ilgi gören yapımı olan Masumlar Apartmanı'nın çekimleri İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde sürüyor. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı dizi, birkaç bölüm sonra sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜM FRAGMANI

35. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yetenekli oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle fenomen olan Masumlar Apartmanı dizisinin 35. bölümü, 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Ancak daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Masumlar Apartmanı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Safiye, bir yandan Naci'ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular. Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci'nin gerçeği Safiye'ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüzünden Neriman ile farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege'ye ani bir adım attıracaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 35. bölüm özeti: Han'ın Naci'yi bodruma kilitlediğini öğrenen Safiye büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Bir taraftan Han'ın yaptıklarını hazmetmeye çalışan Safiye diğer taraftan ise Naci'yi tedavi olması için ikna etmeye çalışıyor. Han ise Naci'yi bodruma kilitlediğini İnci'nin öğrenmemesini istiyor.

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜM ÖN İZLEME

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN