Sadakatsiz neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Sezon finali yapıyor!

Sadakatsiz neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Sezon finali yapıyor!

Sadakatsiz son bölümde Asya Yılmaz'ın karşısına çıkan Asya Günalan, hiç beklenmedik bir sayfanın açılmasına neden olmuştu. Bu akşam tekrar bölümle ekranlara gelecek Sadakatsiz, 2 Haziran 2021 Çarşamba günü yayınlanacak 31. bölümle sezon finali yapacak. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Sadakatsiz son bölümde Bennu Yıldırımlar'ın Asya Günalan rolüyle diziye dahil olması, diziseverlerde heyecana neden oldu. Zira, Asya Günalan'ın gelişi, Asya'nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Sezon finalinde neler olacağı merakla bekleniyor.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ (31. BÖLÜM) FRAGMANI

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Normal şartlarda bu akşam ekranlara gelecek 31. bölümüyle sezon finali yapması gereken iddialı yapım, henüz açıklanmayan bir nedenle yayınlanmayacak. Kanal D'de bu akşam 30. bölümün tekrarı izleyiciyle buluşacak. Yapımcı firmadan ve kanal yönetiminden Sadakatsiz'in yeni bölümünün neden bu akşam ekranlara gelmediği açıklanmasa da, medya kulislerinde seyircileri meraklandırmak ve tekrar bölümünden elde edilecek ek reklam geliri elde etmek olduğu konuşuluyor. Hatırlanacağı üzere geçen hafta yayınlanan 30. bölümde Bennu Yıldırımlar'ın oynadığı Asya Günalan karakterinin diziye dahil olması, büyük ilgi uyandırmıştı.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yayın hayatına başladığı 7 Ekim 2021 gününden beri reyting listesinde zirve yarışı yapan Sadakatsiz'in 1. sezon finali (31. bölümü), 2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

60871a4b933ccb16d4bad8bf.jpg

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, göz atalım: Asya Günalan'ın gelişi, Asya Yılmaz'ın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya Yılmaz'a verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya Yılmaz da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali'nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz sezon finali (31. bölüm) özeti: Asya Yılmaz, sürpriz misafir Asya Günalan'dan geçmişe dair yeni bilgiler öğrenmeye devam eder. Onu geçmişi ve şimdiki hayatıyla yüzleşmek zorunda bırakan gerçek ne olacak? Babası hakkında neler öğrenecek? Derin, konuşulanları duyunca Asya'ya karşı koz olarak kullanacak mı?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN