EDHO son bölümde Çakırbeyli ailesi topyekun savaşa giriyor!

EDHO son bölümde Çakırbeyli ailesi topyekun savaşa giriyor!

Ekranlarda 6. sezonunu geçiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı günlerde reyting listesinde zirvede yer alan EDHO'da Haşmet Façalı'nın vurulması herkesi şoke edecek. İşte, heyecan dolu son fragman...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli'nin yanı sıra bugüne kadar pek çok ünlü oyuncuyu kadrosunda ağırlayan EDHO'da, sezon finaline yaklaşırken tansiyon yükselecek. Topyekun savaşa hazır olan Çakırbeyli ailesi ve dostları, bu uğurda her şeyi yapmaya hazır olduklarını yeni bölümde ortaya koyacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 196. BÖLÜM FRAGMANI

0x0-196-bolum-foto-galeri-1621843777654.jpg

EDHO 196. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla ve 6 yıldız seyircinin ilgisinin yüksek tutmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 196. bölümü, 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. EDHO tüm bölümler izlemek için kanalın web sitesine bakabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm neler oldu, göz atalım: Haşmet Façalı, İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik yüzünden köprüleri yıkmaya hazırdır. Fakat Didem'in aşkı, iki aile arasında yeni bir başlangıç yaptırır. Didem ve Hızır Ali'nin bu durumuna müdahale eden Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile konuşarak sevenlerin kavuşmasını ister. Çıkan savaş yüzünden nikah merasimini evlerinin bahçesinde yapma kararı alan Hızır Çakırbeyli, oğlu Hızır Ali'ye ve Didem'e yapılacak saldırıyı yine de engelleyemez.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

EDHO 196. bölüm özeti: Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali'nin Didem ile evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem'in acı haberi ile yıkılır. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan'ın mekanını basar. Rıdvan'ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır. Gelinin öldüğü gün dostu Haşmet Façalı'yı da kaybetmek istemeyen Hızır Çakırbeyli, elinden geleni yapar. Yaşanan onca karmaşanın arasında oğlundan gelen sevindirici haberle bir nebzede olsa içi rahatlayan Hızır Çakırbeyli, düşmanını yok etmek için kolları sıvar. Topyekun savaşa hazır olan Çakırbeyli ailesi ve dostları, bu uğurda her şeyi yapmaya hazırdır. Hızır Çakırbeyli, hala hedef olan oğlu Hızır Ali'yi koruma görevini ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli'ye verir. Tek tek aile üyelerini kaybeden Rıdvan, bu kez de bombalı saldırı yapmak için kolları sıvar.

0x0-196-bolum-foto-galeri-1621843783959.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN