Resimdeki tavşanların hepsini 3 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Görsel becerilerinize meydan okuyun. Bu Yapboz IQ Testi çok sevimli ama aynı zamanda çözmesi zor. Sadece 10 kişiden 1'i bu resimdeki tavşanların hepsini 3 saniye içinde bulabildi. Bu yapbozda kaç tane tavşan olduğunu bize söyleme meydan okumasını kabul ediyor musunuz?

Bulmacalar gerçekten eğlenceli olabilir ve aynı zamanda beynimizi geliştirmemize ve akılda tutma gücümüzü, ayrıntılara dikkatimizi ve mekansal yönelimimizi geliştirmemize yardımcı olabilir. Bulmacalar ayrıca zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi değerlendirmenize yardımcı olur. Bu yapboz IQ testi çok sevimli ama aynı zamanda çözmesi zor.

Bulmaca severler, bu resimdeki tüm tavşanları 3 saniye içinde bulmanız için size meydan okuyan bu gizli resimli bulmacayı çok seviyor. Sadece 3 saniyen var. Bu yapbozla zekanızı ve görsel muhakemenizi test edin.

RESİMDE KAÇ TANE TAVŞAN BULABİLİR MİSİN?

Burada sevimli tavşanlarımız var. Bütün tavşanları saymalısın. Kolay görünüyor, değil mi? Kaç tane tavşan görüyorsun? Dokuz diyeceğinize bahse gireriz.

Fakat bekle. Bu bulmaca zor bir bulmaca. Bu yapbozda gizlenmiş tavşanlar var. Evet doğru. Bu resimli yapbozda toplam kaç tane tavşan olduğunu söylemelisin.

DOĞRU CEVABI BULDUN MU?

Size bazı ipuçları verelim. Bu tavşanlar resimde zekice kamufle edilmiştir. Bu sevimli tavşan kulaklı hayvanı tanımak için şahin gözlere sahip olmalısınız.

Keskin şahin gözlerin olduğunu düşünüyor musun? Bu resimli bulmacadaki tüm tavşanları 3 saniye içinde bulabilir misin? Bu resimdeki tüm tavşanları bulmak için 3 saniyeniz var. Hepsini fark edebilir misin? Süre sınırının kısa olduğunu göz önünde bulundurarak insanlara resme dikkatlice bakmalarını tavsiye ediyoruz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala bu bulmacada kaç tane tavşan olduğunu çözüyorsanız, o zaman cevabı aşağıda açıkladık. Resme dikkatli bakarsanız bu resimde toplam 12 tavşan olduğunu göreceksiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri