Sırlarınızı yakın çevrenize anlatan 3 burç! Laf taşımak onların işi: Bire bin katarak anlatan burçlar...

Son zamanlarda oldukça popüler olan astrolojiye olan ilgi her geçen süre zarfında artmaya devam ediyor. Astroloji uzmanları tarafından burçlara dair bilgiler veriliyor. Tanışma esnasında ya da bir kişi hakkında bilgi almak isterken ilk bakılan yer astroloji kısmı oluyor. Bugünkü açıklamada ise sır tutamayan ve sürekli laf taşıyan burçlar paylaşıldı. İşte laf taşıyan 4 burç...

BAŞAK BURCU

Meraklarına oldukça düşkün olan ve oldukça titiz bir tutum sergileyen Başak burçları genellikle gıybetçi olarak bilinirler. Sürekli olarak yaptığı gıybet bir alışkanlık haline dönerek güvenilmez bir tavır ortaya koyarlar.

Neşesi ve tatlılığıyla sürekli dikkat çekerken bu laf taşıma işlemini sakin ve oldukça sevimli bir halde yaparlar. Kendilerine gelince oldukça ketumdar fakat başkalarının sırlarını başkalarına aktarmakta kimse onlara engel olamaz. Ağzını bantlasanız bile o sır karşı tarafa gidecektir. En güncel ve en dikkat çeken dedikodular iki dudağının arasında yer alır.

İKİZLER BURCU

İkizler burcunun en sevdiği özelliklerden birisi de bilgi sahibi olmaktır. Hemen hemen her şey hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ikizler burcu aynı şekilde bilgi paylaşmayı da oldukça sever. Fakat çok hızlı bir şekilde sıkılmasıyla birlikte dedikodu dinlemek ise onların mesaisinde bulunur.

Ortamda bir dedikodu döndüğünde hissettirmeden o dedikoduya kulak kabartır ve dinlemiyormuş gibi yaparak olayın tamamına hâkim olur. Kulakları sürekli olarak açık olan ikizler burcu oldukça cana yakın özellikler bulundurur. İnsanların hayatında neler olup bittiğini en yakın arkadaşlarıyla paylaşmayı sever.

BOĞA BURCU

Boğa burçları oldukça hırslı burçlardır. Her konuda olduğu gibi dedikodu olaylarında da hakimiyeti kurmayı severler. Dedikoduyu ilgi alanları gibi bir o tarafa bir bu tarafa çekerek ortamlardaki güvensizliğin ana sebeplerinden birisi olur.

Konumlarını korumak adına ve sahip olduklarına sahip çıkmak adına elinden geleni yapar ve yapmayacağı bir şey yoktur. Kulis çalışmalarını da bu özelliğine dahil eder.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri