Bi' Karar Ver programında gündem değerlendirildi

Gazeteci - Yazar Etyen Mahçupyan Bi' Karar Ver programında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlayacak. Canlı yayın 3 Nisan Pazartesi saat 11.00 de gerçekleştiriliyor. Gündemin öne çıkan başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Erdoğan, ABD Büyükelçisi'nin ana muhalefet lideri ve Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmesine çok kızgın. Bağcılar Ülkü Ocakları ziyaretinde konuşan Erdoğan, "Özellikle Amerika'ya şu seçimlerde bir ders vermemiz lazım" diyerek seçmenden oy istedi.

➣Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'seccade tartışması' ile ilgili Saadet Partisi’nin İstanbul’da düzenlediği iftar buluşmasında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu “Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı, salon kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o karenin üzerinden operasyon yapıyorlar. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm. Böyle iftiralardan, operasyonlardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum” dedi.

➣AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya üzerinden sanatçı Şahan Gökbakar ile bir süredir tartışma sürdüren Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'a sert çıkıştı. Turan, Kınık'a; "Sadece işinize odaklansanız artık. Bu nasıl bir üslup?" diye konuştu.

➣Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'daki iftar programında 14 Mayıs'taki seçimlere vurgu yaptı. "14 Mayıs bir dönüm noktasıdır" diyen Erdoğan, "Türkiye'nin ayak oyunlarıyla kaybedecek tek bir günü dahi yoktur. Bunun için sizlerden sandığa gittiğinizde hassas davranmanızı bekliyorum. 14 Mayıs'ta sadece adaylar ve ittifaklar arasında değil iki farklı siyaset tarzı arasında tercihte bulunacaksınız." dedi. Erdoğan: Fazla kalmadı 40 gün. Bu 40 günde birileri seccadelere ayakkabıyla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan talimat alıyor. Onlara göre meşrudur.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Karar Tv Haberleri