Kayak merkezine giderken yolda kaldılar, yardımlarına ise dağcı kulübü koştu!

Kayak merkezine giderken yolda kaldılar, yardımlarına ise dağcı kulübü koştu!

Uludağ'da etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarının içerisinde mahsur kalan bir aile, Bursa Alpin Dağcılık İhtisas Spor Kulübü tarafından kurtarıldı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

En popüler kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da bir aile araçlarının içinde mahsur kaldı. Onların yardımına ise Bursa Alpin Dağcılık İhtisas Spor Kulübü koştu.

İddialara göre Uludağ'ın doğu yakasındaki Yedigöller Bölgesi'ne Kestel Alaçam üzerinden gezmeye giden bir aile, aniden havanın kararması ve karın şiddetli bir şekilde bastırmasıyla birlikte mahsur kaldı. Aile panik yapmayarak daha önceden tanıştıkları Bursa Alpin Dağcılık İhtisas Spor Kulübü'nü aradı. Bunun üzerine gönüllü kulüp üyeleri, mahsur kalan aileyi kurtarmak için seferber oldu.

1 SAAT SONRA ULAŞTILAR

Araziye uygun araçlarıyla birlikte aileye yaklaşık 1 saat sonra ulaşan kulüp üyeleri, aileyi kurtarmayı başardı. Mahsur kalan ailenin araçları Yedigöller'den indirilerek güvenli bir alana götürüldü. Kurtarılma anları ise kameralara yansıdı.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN