Şanlıurfa'da 105 ev karantinaya alındı

Şanlıurfa'da 105 ev karantinaya alındı

Şanlıurfa'da bazı vatandaşlarda koronavirüs tespit edilmesi üzerine 105 ev için karantina kararı verildi.

Şanlıurfa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 105 evde karantina uygulaması başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kent merkezi ve ilçelerinde ikamet eden bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı. Bunun üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulunca salgınla mücadele kapsamında yeni kararlar alındı.

Bu kapsamda Akçakale'de 1, Birecik'te 7, Ceylanpınar'da 9, Eyyübiye'de 10, Haliliye'de 32, Hilvan'da 1, Karaköprü'de 20, Suruç'ta 8 ve Viranşehir'de 17 farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN