Başkan Selvitopu yine yerinde denetledi

Başkan Selvitopu yine yerinde denetledi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tüm yaz sezonunda olduğu gibi Fahrettin Altay Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını da yerinde denetleyerek, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine kolaylıklar diledi. Fahrettin Altay Mahalle Muhtarı İkbal Kaytancılar'ın da yer aldığı incelemede Başkan Selvitopu, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.

Asfaltlama ekiplerinin mayıs ayından bu yana sahada yoğun şekilde çalışmaya devam ettiğini belirten Başkan Selvitopu, “Asfaltlama sezonunun başladığı günden bu yana tüm gücümüzle sahadayız. Muhtarlarımızın taleplerini dikkate alarak acil ihtiyaç duyulan sokaklara girmeye devam ediyoruz. Hedefimiz sezon sonuna kadar mümkün olduğunca fazla serim gerçekleştirmek” dedi.

Vatandaşlar da çalışmalar nedeniyle Başkan Selvitopu ve ekiplere teşekkür ettiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN