Naci Görür uyarmıştı: Sultansuyu Barajı tedbiren kademeli olarak boşaltılacak

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'taki 7.7'lik deprem sonrası “İlgililere sesleniyorum. Bölgedeki barajları kontrol ediniz” çağrısında bulunmuştu. Malatya Valiliği, Sultansuyu Barajının tedbiren kademeli olarak boşaltılacağını duyurdu.

Malatya Valiliği, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Sultansuyu Barajı'nın, tedbiren kademeli olarak boşaltılacağını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, DSİ Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından baraj ve göletlerin kontrol edildiği belirtildi.

Bu kapsamda bazı tedbirlerin alınacağı kaydedilen açıklamada, "Sultansuyu Barajı, tedbiren kademeli olarak boşaltılacak. Barajın mansap kısmında bulunan vatandaşlarımız tedbirli olsunlar. Diğer barajlarımız için herhangi bir sorun söz konusu değildir." ifadesi kullanıldı.

NACİ GÖRÜR UYARMIŞTI

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası Twitter’dan paylaştığı mesajda “İlgililere sesleniyorum. Bölgedeki barajları kontrol ediniz” demişti.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

'Bu deprem, göz göre göre geldi' diyen Prof. Dr. Naci Görür: Proje hazırlayıp sunduk, reddedildi
7.7'nin ardından Prof. Dr. Görür'den çağrı: Bölgedeki barajları kontrol edin

Şehir Haberleri Haberleri