Safranbolulu sanatseverler Türk Sanat müziğine doydu

Safranbolulu sanatseverler Türk Sanat müziğine doydu

Safranbolu Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosundan muhteşem bir gece daha. Leyla Dizdar Kültür Merkezinde verilen ve 1 saati aşkın süren konsere vatandaşların da ilgisi yoğundu.

Yüzlerce Safranbolulunun eşlik ettiği konserde TSM’nden çeşitli örnekler verildi.

Konserin ardından koroya ve salonu dolduran vatandaşlara teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Çok büyük bir emek var. Başta değerli şefimiz Levent Özger olmak üzere tüm koroyu kutluyorum. Her zamanki gibi harika bir geceyi geride bıraktık” dedi.

Konser Başkan Köse’nin koro adına Şef Özger’e çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN