Vatandaşların ilgisi yoğun: Bu mağazada ölen kişilerin kıyafetleri satılıyor

Elazığ'ın tarihi bit pazarında bulunan bir mağazada, vefat etmiş kişilere ait kıyafetler uygun fiyattan satışa çıkıyor. Vatandaşlar mağazaya yoğun ilgi gösterirken bazı kişileri ise ürpertiyor. Kıyafetleri 10-20 lira gibi fiyatlarla satışa sunan, 30 yıldır dükkanda ikinci el kıyafet sattıklarını belirten Yılmaz Çağala, "Bazen vefat edenlerin kıyafetleri durumu iyi olmayanlara veriliyor, o kıyafetler onlara olmayınca getirip bize satıyorlar. Biz de satıyoruz. Vatandaşlardan talep çok" dedi.

Elazığ'ın tarihi bit pazarında bulunan bir mağazada vefat eden vatandaşların kıyafetleri uygun fiyattan satışa çıkıyor. Ölen vatandaşların yakınları tarafından bağışlanan kıyafetler, 30 yıldır esnaflık yapan Yılmaz Çağala tarafından satılıyor. Son dönemlerde artan kıyafet fiyatlarına göre daha uygun olan kıyafetlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"ONLARA OLMAYINCA BİZE SATIYORLAR"

30 yıldır dükkanda ikinci el kıyafet sattıklarını belirten Yılmaz Çağala, "Bazen vefat edenlerin kıyafetleri durumu iyi olmayanlara veriliyor, o kıyafetler onlara olmayınca getirip bize satıyorlar. Biz de satıyoruz. Vatandaşlardan talep çok. Buradaki bir pantolonun fiyatını 10 ile 20 liraya satıyoruz. Bize en çok vefat edenlerin kıyafetleri geliyor. Onları alıp satıyoruz. Zaten burası gariban yeri, Elazığ'ın ne kadar fakiri varsa buraya geliyor" dedi.

"OĞLUMA GÖMLEK ALMAYA GELMİŞTİM"

Müşterilerden Hatice Yıkılmaz ise "Geçenlerde de oğluma gömlek almaya gelmiştim. Burada ona beyaz gömlek aldım, beyaz gömlek şart diye bir tane daha aldım. Dışarıda da güzel kazaklar var. Vefat etmiş kişinin veya giyilmiş kıyafetler olsun gelir alır giderim" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Şehir Haberleri Haberleri