Kanarya sakatlık krizi yaşıyor

Spor Toto Süper Lig’in zirve yarışında lideri yakından takip eden Fenerbahçe’de yaşanan sakatlıklar Jorge Jesus’u tedirgin ediyor. Sarı-Lacivertlilerde sakatlar kervanına Enner Valenia, Jayden Oosterwolde ve Joshua King’de katıldı.

Son olarak Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışında rakibinin puan kaybettiği haftayı deplasmanda kazanarak geçiren Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’u yaşanan sakatlıklar tedirgin ediyor. Milli takım mücadeleleri sebebiyle verilen aranın hemen ardından derbide ezeli rakibi Beşiktaş’a karşı mücadele edecek olan Sarı-Lacivertlilerde yaşanan sakatlıklardan sonra ciddi sıkıntı yaşayan futbolcu sayısı oldu.

Luan Peres, Lincoln Henrique ve Mich Bathsuayi’den sonra Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan Enner Valencia, Jayden Oosterwolde ve Joshua King’in Beşiktaş maçına yetişmesi mümkün gözükmüyor. Zorlu ve yoğun maç trafiği yaşayan Fenerbahçe’de kas yırtılmaları ve darbeye yönelik sakatlıklar yaşanıyor. Diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması yaşayan Enner Valencia, hamstring sakatlığı yaşayan Joshua King ve aşil yaralanması sebebiyle sakatlanan Jayden Oosterwolde teknik direktör Jorge Jesus’un elini daralttı.

Şampiyonluk yarışında liderliğe oturup şampiyonluk yaşamak isteyen Jesus ve öğrencilerinin Beşiktaş maçında eksik olması taraftar ve camiayı da tedirgin ediyor. Batshuayi’nin sakatlığının ardından takımdaki hücumculardan Valencia ve King’in sakatlanmasi Jesus’un Beşiktaş mücadelesinde ileri hatta oynatabileceği isimleri de daralttı. Bu sezon gösterdiği performansla Sarı-Lacivertlilerin adeta gol makinesi olan Enner Valencia’nın yokluğu Jesus’un en tedirginlik yaşadığı konu olarak öne çıktı. Fenerbahçe sağlık ekibi Valencia’yı Beşiktaş maçına yetiştirmek için yoğun mesai harcayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri