Taliban son 1 haftada 23 kişiyi öldürdü

Taliban son 1 haftada 23 kişiyi öldürdü

Afganistan'da son 1 haftada Taliban tarafından gerçekleştirilen saldırılarda 23 sivil öldü, 45 sivil de yaralandı.

Afganistan'da son bir haftada Taliban tarafından gerçekleştirilen şiddet olaylarında 23 sivil hayatını kaybetti.

Afganistan Ulusal Güvenlik Konseyinden yapılan açıklamada, Taliban militanlarınca son bir haftada ülkenin 16 vilayetinde gerçekleştirilen şiddet olaylarında 23 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.

45 KİŞİ DE YARALANDI

Olaylarda 45 sivilin yaralandığı belirtilen açıklamada, Taliban tarafından işlenen bu suçların kabul edilmez olduğu kaydedildi.

Açıklamada, hayatını kaybeden ve yaralananların arasında çocukların da bulunduğu vurgulandı.

Açıklamada, Taliban'ın sivilleri öldürmesinin kaygı verici olduğu vurgulandı.

Taliban'dan henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN