Ankara Çayı'nda korkutan görüntü: Su kırmızıya boyandı

Ankara Çayı'nda korkutan görüntü: Su kırmızıya boyandı

Sakarya Nehri'nin uzantısı olarak Ankara'nın doğusundan başlayıp, şehir merkezine kadar uzanan Ankara Çayı'nın suyun kırmızı renkte aktığını gören vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Sudan numune alan ekipler inceleme başlattı.

Ankara Çayı'nın birkaç saat kırmızı renge dönmesi görenleri tedirgin etti. Çaydan akan suyun kırmızı olduğunu gören vatandaşlar, o anları cep telefonlarıyla görüntüleyerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Sakarya Nehri'nin uzantısı olarak Ankara'nın doğusundan başlayıp, şehir merkezine kadar uzanan Ankara Çayı'nın dün birkaç saat kırmızı renge dönmesi vatandaşları tedirgin etti.

ankara.jpg

Bunun üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri sudan numune alarak inceleme başlattı.

İncelemeyle ilgili durum tespit çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN