Ankara'daki saldırıda ölenlerin yakınları geceyi adli tıp kurumunun önünde geçirdi

Ankara'daki saldırıda ölenlerin yakınları geceyi adli tıp kurumunun önünde geçirdi

Ankara'da 95 kişinin hayatını kaybettiği, 246 kişinin yaralandığı terör saldırısında ölenlerin adli tıp kurumundaki otopsi işlemleri devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlerin yakınları geceyi Adli Tıp Kurumu önünde kurulan çadırlarda geçirdi.

Ankara'da dün sabah saatlerinde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin otopsi işlemleri gece boyu devam etti.

15-10/11/a1.jpg

Bombalı saldırıda ölenlerin cesetleri, hastanelerdeki işlemler sonrasında Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getirildi.

Patlama olayını duyan ve yakınlarından haber alamayan çok sayıda kişi Adli Tıp Kurumu önünde toplanırken, burada bulunan yetkililerden bilgi almaya çalışıyor.

15-10/11/a4.jpg

Adli tıp kurumu bahçesine Yenimahalle Belediyesi tarafından iki çadır kurulurken, bekleyenlere yine belediye ekipleri tarafından sıcak çorba ve çay ikramında bulunuluyor. Türk Kızılayı Derneği de akşam saatlerinde havanın serinlemesi nedeniyle ölenlerin burada bekleyen yakınlarına battaniye dağıtımı gerçekleştirdi.

15-10/11/a2.jpg

Otopsi işlemleri tamamlananların cenazeleri ise yakınlarının eşliğinde GATA ya da Başkent Üniversitesi Hastanesinin morglarına taşınıyor.

15-10/11/a3.jpg

Bu arada Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına gelen HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ da ailelerle görüşerek, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN