Annesi taburcu olduğu gün Rabia’ya lösemi teşhisi konuldu

Annesi taburcu olduğu gün Rabia’ya lösemi teşhisi konuldu

Anneyle kızı aynı kaderi paylaştı...22 yaşındaki Afra Demirel, meme kanseri tedavisi gören annesinin taburcu olduğu gün lösemi olduğunu öğrendi. Demirel “ Bir kabus gördüğümü düşündüm” dedi.

Filmlere konu olacak inanılmaz hikaye Aydın’da yaşandı. Üniversite öğrencisi Afra Rabia Demirel’e meme kanseri nedeniyle uzun süre hastanede tedavi gören annesinin taburcu edildiği gün lösemi teşhisi konuldu. Büyük bir şok yaşayan genç kız yaşadıklarını anlattı: “Annem kanser olduğunda üniversite 1’inci sınıf öğrencisiydim. Bu yüzden okulumu dondurdum.

Annem bir yıl boyunca bu hastalıkla savaştı.  Geçen eylül ayında sonuçları temiz çıktı ve ‘Taburcu olabilirsiniz’ dediler” diye konuştu. Önce grip olduğunu söyleyen Demirel “Normalde gribi  çabuk atlatırdım. Ama hastalığım bir türlü geçmedi. Gün geçtikçe halsizleştim. En son bacaklarımda morluklar çıkmaya başlayınca bir şeylerin ters gittiğini anladım” dedi. Lösemi olduğuna inanamayan Demirel “Annesine aşık bir kız olarak aynı kaderi yaşayacağımıza hayatta inanmazdım.

1 Eylül 2016 topuklu ayakkabıyla gittiğim hastaneye ‘Dönüşte arkadaşımla buluşacağım’ düşüncesiyle girdiğim doktorun yanından ağlayarak çıktım. Önce inanamadım beynim algılamakta güçlük çekti” dedi. Anne Beylühan Demirel de “Kızım, hastalığım boyunca hep yanımdaydı, şimdi ben onun elinden tutuyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN