Antalya Büyükşehir, e-spor çalışmalarına başladı

Antalya Büyükşehir, e-spor çalışmalarına başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünyada ve ülkemizde yükselişte olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik çalışma başlattı. e-spor oyuncularının profilini, isteklerini daha iyi anlayabilmek ve fikirlerini sürece dahil edebilmek için anket düzenleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında da yer alan e-spor projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar öncesinde e-spor oyuncularının profilini ve isteklerini daha iyi anlayabilmek ve #bizbirlikteyaparız anlayışıyla onların fikirlerini sürece dahil edebilmek için anket düzenleniyor.

İSTEK VE İHTİYAÇLAR BELİRLENİYOR

www.abbsporhizmetleri.com adresinde yer alan ankette e-spor oyuncularının demografik özellikleri ve e-spor alanında Antalya’da ne gibi çalışmalar görmek istedikleri ile ilgili sorular yer alıyor. Anket ile e-spor alanında gençlerin bu alandaki istek ve ihtiyaçlarının ortaya çıkması sağlanarak, Antalya’da ne gibi etkinlikler düzenleneceği belirlenecek.

E-SPOR TAKIMI KURULACAK

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından süreç içerisinde e-spor takımı kurulması da planlanan çalışmalar arasında yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan anket sonucunda, ilk olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak ödüllü bir e-spor turnuvası düzenlenecek.

ANKET ONLİNE OLARAK DOLDURULACAK

“E-spor Oyuncusu musunuz?” başlığıyla düzenlenecek olan anket www.abbsporhizmetleri.com internet adresinde yer alan web form üzerinden düzenleniyor. Daha detaylı bilgi edinmek isteyenlerin 321 24 70 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN