Antalya'da Kazak genç kız 2.5 aydır kayıp

Antalya'da Kazak genç kız 2.5 aydır kayıp

Antalya'da 2,5 aydır kayıp olan Kazakistan uyruklu Araylım Orynbeyeva'nın (21) son görüldüğü ormanlık alanda yapılan aramadan sonuç alınamadı.

Kazakistanlı Saltanat Orynbayeva, bir süre önce kızı Araylım ve 2 oğluyla birlikte Antalya’ya yerleşti. 9 Mayıs Cumartesi günü ise eski eşiyle telefonda tartıştı. Anne - babasının tartışmasını duyan Araylım Orynbeyeva, pasaport ve kimliğini almadan evden çıktı.

Kızından bir gün boyunca haber alamayan anne, cep telefonundan da ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri de genç kızı bulmak için çalışma başlattı. Ancak aradan geçen 2,5 aya rağmen Araylım'ın izine rastlanamadı.

Araylım'ı bulmak için bu sabah da polis, UMKE ve AKUT ekipleri, genç kızın en son görüldüğü Sarısu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda arama yaptı. Ancak sonuç alınamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN