AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınav yerleri sorgulama

AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınav yerleri sorgulama

Anadolu üniversitesi, AÖF sınavı için geri sayım devam ediyor. AÖF 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz dönemi sınavlarına sayılı günler kaldı. Sınav yaklaşırken en çok merak edilen konu ise sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı konusu. Peki, AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte ayrıntılar…

 

Açık öğretim sınavına girecek olan öğrenciler ara sınav heyecanı yaşıyor. Önümüzdeki ay yapılacak olan AÖF ara sınavları için hazırlıklarını sürdüren öğrenciler diğer yandan da sınava girecekleri yeri merak ediyor. Peki, sınav yerleri açıklandı mı? Ayrıntılar haberimizde…

AÖF SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu üniversitesi AÖF’nin resmi internet sitesinde yer alan akademik takvime göre; Güz Dönemi ara sınavı 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Güz Dönemi dönem sonu sınavları ise; 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak.

19-11/26/aoff.jpg

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınava giriş yerleri henüz açıklanmadı. Daha önceki sınav giriş yerlerine bakılacak olursa, sınav giriş yerlerinin sınav tarihlerinden bir hafta önce açıklandığı görülmektedir. Buradan yola çıkarak AÖF sınav yerlerinin Aralık ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor.

 TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN