Arda Turan, Doğu Türkistan için takipçilerinden dua istedi

Arda Turan, Doğu Türkistan 
için takipçilerinden dua istedi

Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Arda Turan, bir milyon takipçisinden Doğu Türkistan için dua istedi.

Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Arda Turan, Çin'in kontrolü altında olan ve türlü eziyete uğrayan Doğu Türkistan'ı unutmadı. 

Doğu Türkistan bayrağı paylaştı

Yıldız futbolcu, Instagram hesabından Doğu Türkistan bayrağını paylaşarak Çin'in bu zalimliğine tepki gösterdi.

Turan paylaştığı fotoğrafa, 'Doğu Türkistan için dua' notunu düştü. Takipçileri tarafından oldukça destek gören bu fotoğrafa binlerce yorum yapıldı.

Çin, Doğu Türkistan'da oruç,namaz gibi ibadetleri yasaklayarak bölgede yaşayan halka büyük bir eziyet uyguluyor. 


Arda Turan, hesabından altında "Çin terörizmine dur" yazan bu fotoğrafı paylaştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN