Arıza'da 7 numara sürprizi: Gölge, yabancı biri değil!

Arıza'da 7 numara sürprizi: Gölge, yabancı biri değil!

Arıza 29. bölüm özeti, heyecan uyandırdı. çarpıcı gerçekler bir bir ortaya çıktı. Ali Rıza, Balaban'dan babasının intikamını alırken, İhtiyar ise öğrendiklerinden sonra tüm dengeleri değiştirecek sürpriz bir hamle yaptı. Kendisine oynanan oyuna karşılık İhtiyar, Burak'ı patron yaparak tüm gücünü ona verdi. İşte, yeni bölümün tüm fragmanlar...

Arıza 29. yeni bölümde neler olacak, belli oldu. Ali Rıza, yıllar sonra babasını karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Mehmet Emin, tüm yaşamı boyunca bildiklerini yazdığı defteri Ali Rıza'ya verdikten sonra hayatını kaybetti. Babasının bıraktığı defteri okuyan Ali Rıza, 'Gölgeler' adında bir oluşumun olduğunu ve sistemi asıl yönetenlerin onlar olduğunu öğrendi.

ARIZA 29. BÖLÜM FRAGMANI

29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezon başında büyük yankı uyandıran Arıza'nın 29. bölümü, 4 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de Show TV'de ekranlara gelecek. Fakat saat 20.00'de son bölümün özeti izleyiciyle buluşacak. Arıza tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Arıza son bölümde neler oldu, göz atalım: Ailesini katledenlerin Ersoylu kardeşler olduğunu öğrenen Haşmet Ağa, ilk iş olarak Murat'ı yakaladı. Murat'ı bir depoda sorguya çeken Haşmet, ailesini neden öldürdüğünü sorguladı. Yaşadıklarına dayanamayan Murat Ersoylu, silahı alıp intihar etti. Son görevini yapması için Burak'a izin veren Haşmet Ağa, Murat'ın cansız bedenini teslim etti. Burak, abisini kaybetmenin acısıyla büyük bir yıkım yaşarken, intikam yemini etti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arıza 29. bölüm özeti: Ali Rıza, Balaban'dan intikamını almış, sıra Burak'a gelmiştir. Burak ise bir yandan sayılı günleri kalan İhtiyar’dan kendisine kalacak güce kavuşmak için yanıp tutuşmakta, bir yandan da Ali Rıza ve Haşmet'in işini bitirme planları yapmaktadır. Halide'yi babası ve Ali Rıza arasında bir seçim yapmasını gerektirecek bir ikilemde bırakır.

Ali Rıza ve Haşmet ise Burak'ın elde edeceği gücün önüne geçmenin yolunun; sokaktakileri yanlarına çekmek olduğuna karar verir ve aksiyon alırlar. Ali Rıza babasından kalan defterde bahsi geçen ve gölgelerden biri olan 7 numaranın peşine düşer ancak çok uzaklarda aramasına gerek yoktur çünkü 7 numara Ali Rıza'ya yabancı biri değildir.

ARIZA 29. BÖLÜM ÖN İZLEME

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN