Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2020 Ağustos ve Eylül celp ve sevk tarihleri belli oldu

Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2020 Ağustos ve Eylül celp ve sevk tarihleri belli oldu

Millî Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan son dakika duyurusuna göre; Ağustos ve Eylül ayı cep ve sevk tarihleri belli oldu. MSB’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ve erbaş sevk tarihleri paylaşıldı.

e-Devlet kapısı üzerinden yapılacak sorgulamayla Ağustos ve Eylül celp ve sevk tarihleri açıklandı. MSB, 3 maddelik duyurusunda https://asal.msb.gov.tr internet adresi üzerinden konunun tebliğine ulaşılabileceğini paylaştı. MSB, duyurunun tebliğ niteliğinde olduğunu belirtti.

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) celp ile sevk dönemleri ile açıklama yaptı. MSB’nin yaptığı açıklamada, askerlik yerleri ağustos ayının ilk haftası içerisinde açıklanacak.

Binlerce yedek astsubay aday adayı, yedek subay aday adayı ve erbaşın beklediği sevk tarihleri açıklandı. MSB, ağustos ayının ilk haftası itibarıyla celp ve sevk tarihlerinin e-Devlet kapısı üzerinden sorgulanabileceğini bildirdi.

ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

MSB'nin yaptığı duyuruya göre, askerlik yerleri ağustos ayının ilk haftasında açıklanacak. Adaylar e-Devlet üzerinden sevk yerlerini öğrenebilecek. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye asal.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilecektir.

CELP VE SEVK TARİHLERİ İÇİN TIKLAYIN

e-Devlet uygulamasına giriş yapın. Orada, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve e-Devlet şifrenizi girin. Er Sınıflandırma Sonucu Sorgulama ve Sevk Başvurusu bölümüne tıklayın. Ardından çıkan ''Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama'' bölümüne tıklayın ve çıkan sayfada celp ve sevk tarihletiniz görünecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN