ATA AÖF ders seçimi nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi AÖF yaz okulu ders seçim ekranı

ATA AÖF ders seçimi nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi AÖF yaz okulu ders seçim ekranı

'ATA AÖF yaz okulu ders ücreti ne kadar?' sorusunun yanıtı internette araştırılıyor. Atatürk Üniversitesi AÖF yaz okulu ders kayıtlarının ne zaman ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. ATA açıköğretimde okuyan on binlerce öğrenci, yaz okulu için ders seçimi yapmak üzere bekleyişini sürdürürken 'ATA AÖF ders tercih ekranı' erişime açıldı. İşte detaylar...

'ATA AÖF ders seçimi nasıl yapılır?', 'Atatürk Üniversitesi açıköğretim yaz okulu ders ücretleri ne kadar?', 'ATA AÖF yaz okulu ders kayıtları ne zaman başlayacak ve bitecek?' sorularının yanıtlarını ve 'ATA AÖF yaz okulu ders tercih ekranı' sayfamızda bulabilirsiniz. Atatürk Üniversitesi AÖF öğrencilerinin meraklı bekleyişi sona erdi. Üniversite yönetimi, yaz okulunda ders seçiminin bugün itibariyle başlayacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...

ATA AÖF YAZ OKULU İNTERNETTE Mİ YAPILACAK?

Yaz okulu sınavları eylül ayı içerisinde, pandemi şartlarının elvermesi hâlinde yüz yüze, aksi takdirde online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır. Yaz okulunda yapılacak sınavlar, Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir. Yaz okulunda başarı değerlendirmesi tek sınav üzerinden yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı yüzde 100'dür.

ATA AÖF YAZ OKULU DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu ders seçimi 4 Ağustos 2020 Salı günü başladı ve 11 Ağustos 2020 Salı günü sona erecek. ATA AÖF resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yaz okulu kayıt işlemleri öğretim ücretinin ödenmesi ve ders seçimi ile gerçekleşecektir. Yaz okulu öğretim ücreti ödemeleri 04.08.2020 tarihinde başlayacaktır. Öğretim ücreti ödemeyen öğrenciler ders seçimi yapamayacaklardır.

ATA AÖF YAZ OKULU DERS KAYIT EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Öğrencilerimiz yaz okulu öğretim ücreti ödemelerini, TC kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat bankası şubeleri ya da internet bankacılığı üzerinden yapabileceklerdir. Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2019-2020 Öğretim Yılı yaz okulu öğretim ücreti ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Ders seçimi 04.08.2020 - 11.08.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yaz okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında ayrı bir yarıyıl olmayıp bahar yarıyılının devamı niteliğindedir. Yaz okulu uygulamasına katılım öğrencinin isteğine bağlıdır. Yaz okulunda geçen süre, eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz. Güz ve/veya bahar döneminde kayıt yeniletmeyen (pasif) öğrenciler yaz okulundan ders alabilirler.

ATA AÖF YAZ OKULU DERS ÜCRETİ NE KADAR?

Öğrenciler, yaz okulunda açılan önlisans, lisans ve lisans tamamlama programları derslerinden en çok beş derse kayıt yaptırabilirler. Yaz okulu öğretim ücreti, alınan ders sayısından bağımsız olarak, 200 TL'dir. Yabancı uyruklu öğrenciler için yaz okulu öğretim ücreti 400 TL'dir. Yaz okulunda alınacak öğretim ücreti, güz ve bahar dönemlerinde ödenen dönem öğretim ücreti dışında olup sınav ve materyal hizmetine karşılık alınır. Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilere herhangi bir nedenle öğretim ücreti iadesi yapılmaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN