Aydın'da bir vatandaş tapulu arazisinden geçen bulvarı ulaşıma kapattı

Aydın'da bir vatandaş tapulu arazisinden geçen bulvarı ulaşıma kapattı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir vatandaş tapulu arazisinden geçtiğini iddia ettiği yolun bir bölümünü trafiğe kapattı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tapulu arazisinden bulvar geçtiğini iddia eden bir vatandaş, yolun bir bölümüne kum dökerek trafiğe kapattı.

Zafer Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Yılmaz, Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı'nda kendisine ait olduğunu iddia ettiği alana kum döktü.

DURUMU POLİSE BİLDİRDİLER

İki şeritli yolun bir bölümünün kapalı olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ve zabıta ekiplerine bildirdi.

Gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, "Buranın sahibi, arazinin bir takım sorunlarını çözemediği için araziyi satmak istediğini söyledi. Bu arsanın kamulaştırılması için 3 defa dilekçe vermiş fakat her defasında başından savmışlar, ben de, buranın sorununu çözerim diyerek, Cuma günü yolun içindeki 440 metrekarelik arsayı satın aldım. Tapularımı da teslim aldım. Ben burayı reklam olsun diyerek kapatmadım, adalet yerini bulsun diyerek yolu kapatmaya karar verdim." şeklinde konuştu.

TAPUSUNUN KARŞILIĞINDA YER ALMAK İSTİYOR

Sorun çözülmediği takdirde yolu trafiğe açmayacağını belirten Yılmaz, amacının para olmadığını, tapulu yerinin karşılığında yer almak istediğini söyledi.

Zabıta ve polisin Yılmaz'ı ikna edememesi üzerine belediye ekiplerince yolun kapalı olduğunu gösteren bariyer koyuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN