Babadan Kalma bir şarkı...

Babadan Kalma bir şarkı...

21 yaşındaki psikoloji öğrencisi Fatih Bozduman, ilk 'single'ı ile dijital platformlara iddialı bir giriş yaptı.

Sanat ve okul hayatını birlikte yürüten Fatih Bozduman, "Babadan Kalma" teklisi ile müzik piyasasındaki yerini aldı. Psikoloji okuyan 21 yaşındaki yakışıklı popçunun ilk single çalışması "Babadan Kalma’’nın söz ve müziği Murat Güneş’e ait. Parçanın aranjesini de Ödül Erdoğan yaptı. İlk klip çalışmasının altında ise Burak Kılıçkaya imzası bulunuyor.

21 YAŞINDAYIM TABİİ Kİ HER ŞEY BABADAN KALMA!

RA Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan Fatih Bozduman, "21 yaşındayım ve 'müziğe iddialı bir giriş yaptı' diye abartılı bir söz ya da, 'usta isimler tam destek verdi' gibi saçma cümleler kurmayacak kadar sağlıklıyım. Ailem müziğe olan düşkünlüğüm ve yeteneğimin her daim destekçisi...

18-09/18/2-1537288431.jpg

Ülkede çok genç yaşta single çıkaran birçok kişi dağları devirdiğine inanıyor. Takdir her zaman dinleyicinindir. Henüz 21 yaşındayken sahip olduğunuz şeyler tabii ki 'Babadan Kalma.' Gerçek ve gerçekçi olalım... Değerlerimizi yitirmeyen bir yeni nesil ve gelecek temennisiyle. Babadan kalanlarla övünelim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN