Bade İşçil'in eşi Malkoç Süalp'i mahkeme haklı buldu

Bade İşçil'in eşi Malkoç Süalp'i mahkeme haklı buldu

Olaylı boşanma süreçleri her gün yeni bir gündem yaratan Bade İşçil ve Malkoç Süalp arasında yaşanan yeni gelişme, Bade İşçil'i çok kızdıracak.

İki yıllık evliliklerini noktalama kararı alan Bade İşçil ve Malkoç Süalp arasında bu kez de 'öfke kontrolü' krizi yaşanıyor. Bade İşçil'in eşi Malkoç Süalp'e 2 ay evden uzaklaştırma kararı aldırması üzerine, Süalp de boş durmadı.

Mahkemeye başvuran Malkoç Süalp,  Bade İşçil'in lüks ve şöhret tutkusu nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, boşanmayı da asıl kendisinin istediğini söyledi. Mahkeme, Süalp’i kısmen haklı bulurken, Bade İşçil'i de üzecek bir karar aldı.

Mahkemenin sonucunda İşçil’in Süalp'e karşı talep ettiği ve daha önce verilen 'evine ve işyerine 2 ay yaklaşmaması, öfke kontrolü ve stresle başa çıkma için rehabilitasyon programlarından destek alması' kararı kaldırıldı. Mahkeme, Malkoç Süalp’in eşine karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama benzeri söz ve davranışlarda bulunmaması yönündeki kararın ise devamına karar verdi.

İşte Süalp'in dilekçesindeki çarpıcı noktalar:

"Eşimin aşırı kıskançlığı, hırs tutkusu ve agresif yapısı yüzünden tartıştık. Tartıştığımız süreçte hiçbir zaman onu tehdit etmedim, hakarette bulunmadım. Buna rağmen eşim bana boşanma davası açtı. Daha sonra kendisi de pişman olup vazgeçti. Bana bebeğimiz için barışmak istediğini söyledi. Çocuğumuz için teklifini kabul ettim"

"Boşanma durumunu basına duyurunca yine aramızda tartışma çıktı. Bu tartışmalar sırasında feragat ettiği boşanma davasının arkasında olduğunu, dilekçedeki iddialarının az bile olduğunu, aslında pişman olmadığını söyledi. Ben de kendisine evliliğin böyle yürümeyeceğini, boşanmak istediğimi söyledim"

"Boşanmak istediğimi söyleyince 'Ben sana daha neler yapacağım, senin iş hayatını bitireceğim, senin hayatını mahvedeceğim' diyerek tehditte bulundu. Bu tehditleri 7-8-9 Temmuz 2015 tarihlerinde, üç gün boyunca sürdürdü. Üzerime yürüdü. Asıl şiddete uğrayan benim. Suçlamaları kabul etmiyorum"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN