Bahçeli'nin çağrısı 'Cumhur İttifakının iflasının ilanıdır' şeklinde yorumlandı

Bahçeli'nin çağrısı 'Cumhur İttifakının iflasının ilanıdır' şeklinde yorumlandı

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı yapması tartışma konusu oldu. İYİ Partililer bu çıkışı ‘Cumhur İttifakının iflasının ilanıdır’ şeklinde yorumladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır” çağrısında bulundu. İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Ümit Dikbayır ise Bahçeli’nin bu çağrısına “Biz zaten evimizdeyiz... Başkalarının kuyruğuna takılıp, evin yolunu kaybedenler düşünsün" sözleriyle yanıt verdi.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN İFLASIDIR”

Bahçeli’nin bu çağrısı sonrası İYİ Partililer sosyal medyada “Daha düne kadar evinin önüne adamlar gönderip tehdit edilen, FETÖ’cü diye iftira atılan, hain ilan edilen sayın Akşener'e şimdi evine dön çağrısı yapılması, Cumhur İttifakının iflasının ilanıdır” şeklinde yorumlar paylaştı.

AKŞENER’E EVİNDE SALDIRI

Bahçeli’nin sosyal medya üzerinden Meral Akşener’i tehdit etmesi üzerine saatler gece yarısına yaklaşırken bir grup Meral Akşener’in evinin önünde toplanarak Akşener’e sözlü saldırıda bulundu ve Devlet Bahçeli lehinde sloganlar attı. Bu durum akıllara “Bu saldırı Devlet Bahçeli tarafından mı yaptırıldı?” iddiası gündeme düşmüştü.

“BAŞKA ANALARIN ÇOCUKLARI ÜZERİNDEN YİĞİTLİK OLMAZ”

Yaşanan olaylar üzerine, sosyal medyada kısa bir video paylaşan Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye hitaben; “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN